Aktuális

A halál torkából mentette ki szüleit a tini

Bors

Létrehozva: 2013.08.09.

15 éves fiuk lélekjelenlétén múlott egy házaspár élete a Békés megyei Kőröstarcsán. Burai László és felesége éppen aludtak, amikor a fejük felett kigyulladt a ház. A tinédzser Bálint törte rájuk az ablakot, amire felébredtek.

Nem mindennapi történetről számolt be a beol.hu. A Burai házaspár ugyanis a középső gyermeküknek köszönhetik életüket.

A családfő, Burai László és felesége délután aludni tért, miközben három gyermekük elment egy közeli vendéglátóhelyre csocsózni. Mire hazaértek, már lángolt a házuk, ugyanis a kamrában elektromos zárlat miatt meggyulladtak a papírdobozok.

A környéken sokan gyűltek össze a lángoló épület látványára, ám azt nem tudták, hogy bent alszanak a lakók. Végül a hazatérő gyerekeket sem engedték a ház közelébe, de Bálint átverekedte magát, betörte a ház egyik ablakát, mire szülei felébredtek és kimenekültek az épületből.

Burai László még ezután egyszer visszaszaladt, kihozta a gázpalackot és a család két kölyökmacskáját, amelyk közül viszont az egyik elpusztult a füstmérgezésben.

Az épület teteje leégett, a család minden vagyona odalett, életük romokban hever, de sokan próbálnak segíteni nekik. Már el is készült az új tetőszerkezet, de egyelőre nem költözhettek vissza.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek