Aktuális

Csatornában találták meg a tanárnő oszló holttestét

Bors

Létrehozva: 2013.06.10.

Megfagyott a vér abban a kutyáját sétáltató asszonyban, aki egy New Orleans-i folyóban egy autót vett észre. Mint később kiderült, a járműben egy hónapokkal ezelőtt eltűnt nő holtteste volt.

Három hónapnyi kutatás után járókelők fedezték fel Terrilynn Monette fekete Hondáját egy csatornában. A 26 éves általános iskolai tanárnő egy iskolai buli után tűnt el, ahol éppen azt ünnepelték, hogy a város vezetősége őt jelölte az Év pedagógusa címre. A csinos nőnek még aznap este nyoma veszett, és hiába plakátozták a barátai tele a város oszlopa képévelit, senki sem bukkant a nyomára.

Egészen most vasárnapig, amikor egy kutyáját sétáltató gyalogosnak feltűnt, hogy az egyik zavaros vizű csatornából egy autó rendszáma kandikál ki. A kiérkező rendőrök a helyszíni vizsgálatok során arra jutottak, hogy egy egész kocsi van a víz alatt, ezért darut hívtak.

A kiemelt járműben megtalálták Monette erősen bomló holttestét. A vizsgálatok még nem derítették ki, hogy idegenkezűség vagy egy véletlen baleset okozta a nő halálát. A város közösségét nagyon megrázta a megbecsült tanárnő halála.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek