Aktuális

Rossz volt az ágyban: a szeretője belehalt

Fóris Gábor

2013. május 16. csütörtök 17:00

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék azt a férfit, aki a pécsi Ady Endre utca egyik kocsmájának szexszobájában megfojtotta a szeretőjét tavaly októberben. Az 56 éves S. Hajnalkának azért kellett meghalnia, mert becsmérelte szeretőjének szexuális teljesítményét.

A 35 éves K. Sz. Antal a kiszabható büntetés maximumát kapta, mert hirtelen felindulásból követte el az emberölést, de a cselekményben közrejátszott az aljas indok is.

A Malacka gúnynevű szentlőrinci közmunkás azért gurult dühbe, mert az asszony szeretkezés után azt mondta neki: „Olyan voltál, mint egy nyúl.”

- Egyszerűen nem bírtam teljesíteni, talán még egy percig sem húztam. Nem kell csodálkozni, megittam négy-öt vörösboros kólát, majd még két litert vittünk be magunkkal a szobára – mondta a bíróságon a férfi, aki szerint általában hetente egyszer bérelték ki Hajni nénivel a kocsma szexszobáját, alkalmanként kétezer forintért.

A szoba közvetlenül a kocsma mellett van, asztal, ágy és zuhanyzó van benne. Itt mindig ugyanaz volt a program: beszélgettek, cigiztek, iszogattak, majd szerelmeskedtek. - Nagyon megijedtem, amikor eszméltem, hogy nem lélegzik. Azért fojtottam meg, mert elborult az agyam, megsértette férfiúi önbecsülésemet azzal, hogy azt mondta: „olyan voltál, mint egy nyúl!”

A tárgyaláson kiderült az is, hogy K. Sz. Antalnak nem voltak barátai. Csupán az Ady utcai ivóban volt néhány cimborája, akikkel hetente egyszer tudott beszélgetni. Ezek a kocsmatöltelékek még a nevét sem tudták, kinézete alapján hívták csak Malackának. A férfi gerontofil hajlamokkal küzdött, ezért is jött össze Hajni nénivel, aki kihasználta, hogy Malacka mindent fizetett neki, és időnként ki is elégítette.

A férfi elismerte bűnösségét, részletes beismerő vallomást tett. Az utolsó szó jogán azt mondta: megbánta, amit tett. A Pécsi Törvényszék ítélete ellen fellebbezést nyújtott be, büntetése enyhítését kérve. Az ügy a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

borsonline.hu

Maradandó károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Életveszélyes állatok lepték el az ausztrál partokat

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

ripost.hu

Ez a négy csillagjegy sokszor csalódott már a szerelemben

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia