Aktuális

Könyörgött a zsaruknak a gyilkos állatorvos: lőjetek le!

K. V., FG

Létrehozva: 2013.05.25.

A feleségét halálra szurkáló dr. L. Norbert pisztollyal fogadta a lakásán a rendőröket, de miután ártalmatlanná tették, már meg akart halni. A hatósági állatorvos csütörtökön 93 késszúrással ölte meg volt élettársát, és sebesítette meg annak új szerelmét.

A férfit csütörtök este fogták el volt élettársa, A. Gabriellával közös Kodály Zoltán úti lakásukban.

A nyomozók számítottak rá, hogy a férfi hazatér, ezért a három rendőr behatolt a lakásba, és várt rá. Az állatorvos este háromnegyed kilenckor lépett be az ingatlanba. Felkapcsolta a villanyt, és azonnal rálőtt a rendőrökre. A fegyver viszont csütörtököt mondott.

A Bors megtudta, hogy dr. L. Norbert Rambónak öltözött, két konyhakést tett az övébe, alkarjain dobókések voltak felerősítve. Nadrágja két összecsukható és egy másik konyhakést, továbbá egy gázspray-t és egy viperát rejtett. Fejét kopaszra borotválta. Amikor a zsaruk megbilincselték, többször megkérte őket, hogy lőjék le.

Miként a Bors megírta: május 23-án a hatósági állatorvos. dr. L. Norbert felkereste volt élettársát Melinda utcai albérletében, ahol az asszonyt szanaszét szurkálta, miként új élettársát, P. Gábort is súlyosan megsebesítette. A doktor nem tudta, hogy az asszony a saját laká­sából hová költözött, hetek óta kereste. Amikor megtudta a címét, eldöntötte, hogy megöli őt és a szeretőjét.

A férfi kihallgatása egész éjjel tartott. Az állatorvos olyan fáradt volt, hogy amikor tegnap az előzetes letartóztatására vitték a Pécsi Járásbíróságra, elaludt a rabszállító padlóján, úgy kellett felébreszteni. A bírósági procedúra után ismét lefeküdt a rabszállítóban.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek