Aktuális

Tíz év múlva szabadulhat Király Tamás gyilkosa?

GYLF

Létrehozva: 2013.04.13.

Nem ismert határokat a szórakozásban a meggyilkolt divatpápa, lakásában tartott partijait bódulat és szex jellemezte – állítják az áldozat ismerősei. Úgy vélik: természetébe volt kódolva a halála.

A bíróság elrendelte Király Tamás gyilkosának előzetes letartóztatását. L. Józsefet a Nagy Ignác utcába szállították, ahonnan néhány napon belül tovább fogják küldeni egy büntetés-végrehajtási intézetbe. L. József korábban beismerő vallomást tett.

Mint arról a Bors beszámolt: a férfi azt mondta, hogy egy szexuális ajánlat vezetett a gyilkossághoz. Király Tamás extrémebb légyottra vágyott, mint amiben előzetesen megállapodtak, ezért fojtotta meg.

Az ügytől független a jogász, dr. Magyar György szerint L. Józsefet várhatóan az emberölés alapesetéért fogják elítélni, amelyért 5–15 éves szabadságvesztés szabható ki. Az eddig napvilágot látott információk alapján nem valószínűsíthető, hogy a gyilkosság valamely minősített esete – különös kegyetlenség, nyereségvágy vagy aljas indok – miatt vonják felelősségre.

Így könnyen elképzelhető, hogy L. József akár már tíz év múlva szabadulhat. A Bors Király Tamás több ismerősével beszélt. Egyikük lapunknak úgy vélekedett: Király a maga módján, féktelenül szerette az életet, s pont ez a mértéktelenség okozta a vesztét.

– Elvitt néhány házibuliba, ezek általában a szexről és a bódulatról szóltak – mondta a fiatalember, aki hozzátette: nem csak alkoholtól volt mámoros a hangulat.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek