Aktuális

Két perc alatt megkérték Gina kezét

Hu-Zo

Létrehozva: 2013.04.08.

A show-táncos Gina Gallardo sem tudott az átverésrôl. Egy számára teljesen idegen férfi két perc ismeretség után, el akarta venni feleségül.

Alaposan megtréfáltak a barátai egy budapesti üzletembert. Elhitették vele, hogy egy show-táncosnő szerelmes belé, és minden vágya az, hogy hozzá menjen. A facér férfit barátai szó szerint belehajszolták a lánykérésbe, ő pedig megtette, nehogy gyávának tűnjön.

– Pár hete egy francia étterem tulajdonosa telefonált, hogy a Moulin Rouge-os számomra lenne kíváncsi egy kedves vendége – mesélte a Borsnak a show-táncos, Gina Gallardo. – Egy jóképű férfi pezsgőt rendelt, majd megkocogtatta a poharát, és egy kis figyelmet kért. Mint kiderült, jó néhány asztalnál az ő barátai ültek. Aztán majd ­le­esett az állam, mintegy kétperces ismerkedés után megkérte a kezem, és egy arany karikagyűrűt is az ujjamra akart húzni.

– Hirtelen meg sem tudtam szólalni a döbbenettől. Boldog kapcsolatban élek, és aznap este eszem ágában sem volt férjhez menni, főleg nem egy idegenhez. Ezt tudtára is hoztam a férfinak, aki elsápadt, és pezsgő helyett már egy pohár vizet kért. A barátai viszont dőltek a nevetéstől, kiderült, hogy ők szervezték meg az átverést, a tulaj segítségével. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek