Aktuális

Imádják a férfiak a szarkalábat

2013. február 14. csütörtök 14:00

Sokkal szebbnek tartják a pasik azokat a nőket, akiknek nevetés közben apró ráncok jelennek meg a szemüknél. A hölgyek viszont horribilis pénzeket költenek, hogy eltüntessék a szarkalábakat.

A belgiumi Leuven Egyetem kutatói érdekes kezdeményezésbe fogtak. Arra kértek férfiakat és nőket, hogy mondjanak véleményt fényképek alapján nevető emberekről. Kiderült, hogy a pasik nemcsak vonzóbbnak, hanem intelligensebbnek is tartották azokat a hölgyeket, akiknek kis szarkalábakat fedeztek fel a szemük sarkában.

Duzs Anikó néhány évvel ezelőtt hatalmas sikert aratott egy nemzetközi szépségversenyen. A Mrs. Globe, vagyis a legszebb anyukák seregszemléjén a legdivatosabb és legelegánsabb induló különdíját is elhozta. – Nagyon örülök ennek a kutatásnak – mosolyodik el a 37 éves asszony, aki büszkén mondja, hogy ennyi idősen több bókot, elismerő pillantást kap, mint húszévesen. – A mostani életemben nagyon jól érzem magam a kis ráncaimmal együtt. A legfontosabb, hogy a páromnak tetszem – mondja Anikó. 

A pszichológus érdekes kettősségre hívta fel a figyelmet. – A férfiak többsége a természetes szépségeket szereti, ám a nők egy bizonyos kor után ismét fiatalnak akarnak látszani, és ezért sokan bármit meg is tesznek – állítja Gazdag Enikő.

Grigalek Gábor plasztikai sebész szerint az ő praxisában a mellműtétek után az arcon lévő ráncok és a test zsírpár-náinak eltüntetése a leggyakoribb kérés. – A szem ráncainak eltüntetésére az egyik leghatékonyabb eszköz a botox – magyarázza a sebészorvos. – A szemmagasságnál viszont nem szabad lejjebb botoxolni, mert egyrészt a mimika is változik tőle, másrészt a páciens úgy fog kinézni, mint aki alszik, mert az izmok ellazulnak.

Grigalek doktor elmondása szerint a beavatkozást igénylő nők többsége sajnos önállóan dönt a műtétről, és nem kérdezi meg a párját. – Ha így lenne, sokan nem is akarnának magukon változtatni – tette hozzá a sebész.
 

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció a kézi Eb-n: kiesett a világbajnok

borsonline.hu

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

life.hu

Megdöbbentő: Nagymama lett a szexszimbólum színésznőből, simán elsétálnánk mellette

vg.hu

Elmondta a magyar virológus: ez kell a teljes Covid-védelemhez

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

nemzetisport.hu

Videó: „Nézz rám, hozzád beszélek!” Medvegyev ordított a bíróval

vg.hu

Ezt a kávét ne fogyassza, visszahívta a gyártó

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

nemzetisport.hu

Liverpool: a Porto szélsője érkezhet, de két csatár távozhat – sajtóhír

borsonline.hu

Meztelenül mutatta meg a világ egyik legszebb fenekét Alena - 18+

origo.hu

Zalatnay Sarolta: külföldi szexkalandoktól a meztelen képekig - fotók