Aktuális

Elképesztő: sztárokkal varrta ki egész hátát Napsugár - fotó

Hofmeister Zoltán

Létrehozva: 2013.01.12.

Bármelyik strandon azonnal magára vonná a tekinteteket Klement Napsugár. A csinos 23 éves lány ugyanis egyebek mellett négy külföldi híresség képét tetováltatta a hátára.

Imádja a tetkókat Klement Napsugár. A hányatott sorsú, nehéz gyerekkort maga mögött tudó lány előszőr húsz évesen tetováltatott egy apró motívumot a nyakára. Bár alaposan elszúrták, ez nem vette el a kedvét attól, hogy más is felkerüljön teste különböző pontjaira. Háta valóságos remekmű.

– Négy híresség látszik rajta. Ők a példaképeim – mondja Napsugár. – Bár közülük ketten is drogfüggők, én ellenzem a drogozást. A két nőben végtelenül tisztelem, hogy rengeteg fájdalom érte őket, de soha nem adták fel, és sokra vitték – magyarázza az ékszerboltban dolgozó lány, aki már ismerkedik a tetoválás művészetének mesterfogásaival is.

– Nekem ez ad erőt a mindennapokban. Mi az öcsémmel és anyukámmal nagyon sokat szenvedtünk apu miatt, akivel azóta már rendeződött a kapcsolatom. Büszke vagyok rá, hogy négy éve képes vagyok eltartani magam. Hosszú távon nem gondolkozom, az élet hozza majd magával a dolgokat. A következő tetoválásom egy gyurgyalag lesz, az a legszínesebb madár – teszi hozzá Napsugár.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek