Aktuális

Bugyi nélkül pózolt - óriási sikere lett az aukciós oldalon

Bors

Létrehozva: 2013.01.16.

Egy véletlennek köszönhetően több mint százezer fontot keresett egy brit lány az interneten. A ruháját szerette volna áruba bocsátani, nem vette észre azonban, hogy ő is rákerült a fotóra - bugyi nélkül.

Akaratán kívül pillanatok alatt sztár lett az interneten az a 21 éves lány, aki bugyi nélkül készített magáról fotót - számol be a Daily Mail.

Aimi Jones az egyik ruháját szerette volna áruba bocsátani az interneten (eBay), ezért telefonjával lefotózta azt. Az óvatlan eladó azonban nem vette észre, hogy - a tükörnek köszönhetően - ő is felkerült a képre, ráadásul igen hiányos öltözetben.

- Annyira zavarban vagyok, ekkora ostobaságot hogy lehet csinálni?! Az egész világ látott meztelenül! - panaszkodott a lány a The Sunnak. Hozzátette, amint észrevette a bakit, lezárta az aukciót, de akkor már késő volt: az interneten futótűzként terjed a róla és a ruhájáról készült fénykép.

Ezután nem sokkal újra lehetett licitálni a ruhadarabra, ezúttal azonban egy fekete pulóvert is felvett Aimi a kép készítése előtt. Annak ellenére, hogy rettentően szégyelli magát a lány a történtek miatt, úgy tűnik, kifizetődő lesz a baki: eddig ugyanis az eredeti ár (15,99 font) többszörösét, 153 ezer fontot ajánlottak (52 millió forintot) a sárga ruháért a licitálók.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek