Aktuális

Véletlenül lelőtte a lányát az apa

Bors

Létrehozva: 2012.12.03.

Egy családi veszekedésnél előkerült egy fegyver, a chicagói apa pedig béna volt, és az éppen hazaérő lányát lőtte le. Hamar elkapták a férfit a rendőrök.

Egy chicagói férfi véletlenül lelőtte a lányát, amikor belépett az ajtón – írja a KTLA. Az úr nem a gyermekére célzott, hanem annak a barátjára, de a lánya karját találta el. A 25 éves lányt azonnal kórházba szállították, ahol megműtötték, és kiderült, már nincs életveszélyben, állapotát sikerült stabilizálni. Az apa a lövést követően elmenekült a helyszínről.

A rendőrök azonban nemcsak a fegyvert találták meg, hanem az elkövetőt is hamar elkapták. Kiderült, a lövés azért dördült el, mert az apa összeveszett lány barátjával, majd azt követelte tőle, azonnal hagyja el a házát. Hogy akaratának valóban érvényt szerezzen, elkapta a fegyvert.

A körülményeket súlyosbítja, hogy az esetnél a férfi öt unokája is jelen volt, illetve a kisebbik lánya is. A férfi elfogásakor kiderült, visszaeső bűnözővel van dolga a hatóságoknak, így az óvadékot 20 ezer dollárban – 4.5 millió forintban - állapították meg.
     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek