Aktuális

Majmokat szoptat a 27 éves nő - fotó

Bors

Létrehozva: 2012.12.06.

A huszonhét éves Csiao Hszincsen hisz abban: férje majomképző iskolája attól sikeres, hogy ő néha egy-egy majmot a mellére vesz és táplál. Párjának nincs kifogása ellene.

Bizarr szokást honosított meg Csiao Hszincsen, kínai asszony, aki úgy tekint férje majomképző iskolájának „hallgatóira”, mint a saját gyerekeire.

– Sokszor néhány majombébi éjjel átjön az ágyunkba, s szopni kezdi a mellemet. Tényleg úgy érzem, mintha mindegyik a saját kölyköm lenne – mondta a The Sun című brit napilapnak az asszony, aki hisz abban, hogy férje, Huang Aiqing majomképző iskolája is éppen ettől vált igazán sikeressé. A férfit nem zavarja neje furcsa szokása, aki bármikor a mellére vesz egy-egy majmot.

– Ebben a házban a majmok a királyok – mondta a férj, akinek nejétől egy fia született, s ő szintén szívesen vegyül el az ifjabb állatok között.

– Amikor látom a majmokat a fiammal játszani, akkor érzem igazán, milyen közel állunk egymáshoz, és elégedett vagyok, hogy a gyerekemnek ilyen jó játszótársai vannak – mondta a harmincnégy éves büszke apa, aki Közép-Kína legismertebb majomkiképzője.

A náluk tanuló majmokat cirkuszokban, utcai előadásokon, de még filmekben és színházakban is láthatja az ázsiai közönség.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek