Aktuális

Felesége és apja halála óta Forrest Gump lett a férfiből

Bors

Létrehozva: 2012.12.11.

Miután rákban meghalt a neje, édesapját is elvesztette Harald Ulriksen. Csak a fájdalmát akarta kifutni magából, de mára Forrest Gump lett belőle, számos követője van. Az elmúlt két hétben összesen 1200 kilométert tett meg.

Az ausztrál Harald Ulriksen a tragikus családi események után döntött úgy, hogy kifutja magából a keserűséget. Gyaloglással kezdte, majd elrohant Adelaide-ből a 2400 kilométerre levő Brisbane- be, ma pedig már ő az „igazi Forrest Gump”. Emlékezetes, hogy Tom Hanks játszotta a címszerepet a Forrest Gump című filmben, amelyben végigvágtázta Amerikát. Hozzá hasonlóan Ulriksen is egyre több követőre talál, akik vele együtt futnak.

– Sosem voltam egy atlétatípus, de a feleségem, Brony halála ráébresztett arra: soha nem túl késő, hogy tegyünk az egészségünkért – magyarázta Ulriksen, aki akkor még 120 kilót nyomott. Az elmúlt két hétben 1200 kilométert tett meg – futólépésben –, és jelenleg az Egyesült Királyságban rója a köröket.

– Remélem, hogy egyre többen csatlakoznak majd hozzám. Szeretek extrém körülmények között futni, és kedvelem a nagy távolságokat – részletezte a férfi, aki támogatóinak segítségével adományokat gyűjt rákos gyerekek számára.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek