Aktuális

Elefántkínzásra készül Naomi Campbell

Bors

2012. november 4. vasárnap 23:30

Az állatvédők minden eszközzel meg akarják akadályozni a topmodellt, aki elefántpólóval akar kedveskedni milliárdos pasijának. Indiában akarja megrendezni a gusztustalan felhajtást.

A szupermodellnek azzal sikerült kivívnia az állatvédő szervezet figyelmét, hogy egy nagyszabású, elefántpólómeccs megrendezésének terveiről nyilatkozott - adta hírül a Wonderwall. Az amúgy sem állatbarátságáról ismert párductestű modell - aki egyébként szívesen hord valódi szőrmebundát -, barátja, Vladimir Doronin ötvenedik szülinapját megünneplendő akarta “túszul ejteni” szegény ormányosokat.

- Campbell és milliárdos partnere, imádják a nagy felhajtást. Úgy tervezték, hogy pazar partit rendeznek a családjuk és barátaik számára, és különböző kalandjátékokkal, valamint a szóban forgó elefántpóló-bajnoksággal dobják fel a hangulatot - mondta el a pár egyik ismerőse.  A PETA állatvédő szervezet - People for the Ethical Treatment of Animals - vezetői nyilvánvalóan felháborodtak a hír hallatán, és a Daily Telegraph szerint felszólították a topmodellt, hogy gondolja át, milyen kegyetlenségre készül, és inkább azért kampányoljon, hogy ezt a visszataszító “sportágat” világszerte tiltsák be.

Szóvivőjük, Benazir Suraya megerősítette: mindent elkövetnek, hogy Naomiékat leállítsák. - Nyilván nincs tudatában, hogy az ilyesfajta show maradandó fizikai és mentális sérülést okoz az állatoknál, és sokkot is kaphatnak. Ha tisztában lenne vele, talán nem készülne ilyesmire - nyilatkozta a szóvivő, aki azt is elmondta, hogy a PETA az indiai állatvédőkkel is kész felvenni a kapcsolatot, hogy visszavonassák a pár “elefántbérleti” engedélyét, ugyanis a partit Indiában, Jodhpurban rendezik meg.  

További cikkek

Baleset

Lezárták az M1-est, mentőhelikopter érkezett - nagy a baj

Pénz

Bejelentették, mikor kapják vissza a családok az szja-t, és mikor jön a 13. havi nyugdíj

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Most kaptuk a hírt: holttest hever az újpesti panelház előtt

ripost.hu

Megrázó részletek derültek ki a jég alatt talált tatabányai tanár halála kapcsán

life.hu

Túljutott a hatodik járványhullám csúcsán ez az ország: de megjelent náluk az omikron egy újabb variánsa

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Javították az Oculus Quest 2 színhibáját

nemzetisport.hu

Liverpool: a Porto szélsője érkezhet, de két csatár távozhat – sajtóhír

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

teol.hu

Autójában égett halálra egy fiatal tengelici férfi

metropol.hu

43 évesen meghalt a magyar színész, kómába helyezés előtt üzent a covidos anyuka

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban