Aktuális

Sokkot kapott a nő, mikor halott férje megjelent - fotó

Bors

Létrehozva: 2012.09.07.

Papot és ördögűzőt hivatott egy amerikai asszony, akinek hálószobájában felbukkant négy éve elhunyt férje. Az 41 éves asszony retteg saját házában, hiszen meggyőződése, hogy az ördög játszik vele gonosz játékot.

Számos olyan esetről számol be a sajtó, hogy egyesek különös jelenésekkel találkoznak és megmagyarázhatatlan dolgokkal kerülnek kapcsolatba. Úgy tűnik a 41 éves Andrea Samuels különösen érzékeny a túlvilágra. Az asszony azt állítja egyik napról a másikra halott férje arcképe jelent meg hálószobája falán és mennyezetén. Azonban a nő arról is beszámolt, hogy gyakran érzi, régen elhunyt kutyája közelségét is - írta meg a Daily Mail.

Samuels elmondása szerint egyik este figyelt fel arra, valami nem stimmel a szobában, először nem tudta mi zavarja, azonban hirtelen szemet szúrt neki, hogy négy évvel ezelőtt elhunyt férje szemez vele a falról. A nő sokkos állapotba került a látványtól. A riportereknek azt nyilatkozta hosszú perceken keresztül némán állt, mert annyira megijedt, még sikoltani sem volt képes.

Mivel az arckép napokkal később sem tűnt el, viszont nem is szólt Andrea Samuelshez, az asszony úgy döntött, papot hívat, aki ördögűzést is végez. Dadson atya elismerte, különös dolgok láthatóak a nő házának falán, ami valóban egy férfi arcára emlékeztet, azonban nem gondolja, hogy a gonosz szállta volna meg a lakást. Végül az asszony megnyugtatására szentelvízzel locsolta le a ház összes helységét.

Az arckép azóta sem tűnt el a házából és Andrea Samuels jelenleg tehetetlennek érzi magát. Elmondása szerint nagyon megviselte, amikor férje meghalt, de sikerült új életet kezdeni, és szeretne továbbra is nyugodtan élni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek