Aktuális

Rejtélyes módon halnak a fiatal pornószínészek

Bors

2012. szeptember 21. péntek 18:00

Bár a pornózás hivatalos ipar, mégis sötét árnyak uralják. A felnőttfilm készítés birodalmában furcsábbnál furcsább halálesetek történnek és sok színészt jóval idő előtt ér utol a végzet. Megvizsgáltuk, melyek voltak a pornóvilág legkülönösebb elhalálozásai, melyekre a mai napig nincs válasz.

Percy Foster

A férfi, aki nem csak arról volt híres, hogy Gordon Ramsay hasonmásaként ügyködött, de törpe is volt. Számos bizarr pornófilmbe szerepelt és karrierje gyorsan ívelt felfelé. Mindenkit sokkolt, amikor egy sötét sikátorban találták megtalálták a férfi félig megevett holttestét. Foster 35 éves volt, és a rendőrségnek a mai napig nem sikerült felgöngyölítenie az ügyet – írta meg a Huffington Post.

Inkyo Hwang

A 38 éves férfi képtelen volt feldolgozni felesége halálát. Nem sokkal azt követően, hogy az asszony elhunyt, Hwangot holtan találták egy motelszobában. A helyszínelők szerint a férfi már egy ideje ott élhetett, hiszen a fal minden centiméteren ki volt tapétázva a néhai neje fotóival. Naplójában bejegyzéseket találtak arról, hogy képtelen feldolgozni felesége halált.

A dolog érdekessége az, hogy a férfi metadon-túladagolásban halt meg és több közeli barátja beszámolt arról, hogy összetűzésbe került egy mexikói drogbandával, így a rendőrség nem zárja ki, hogy a díler direkt adott neki halálos szert.

Andrew Grande

A pórul járt, huszonéves pornós az ipar egyik legsötétebb műfajában próbált szerencsét. A „gyilokpornóban” a szereplők brutálisan bánnak egymással, már-már halálközeli állapotba taszítva partnerüket. Grande ennek az áldozata lett, a forgatáson vesztette életét, mert társa, a szerep hevében véletlenül megfojtotta.

Natel King

A 23 éves fétisspecialista lányt egy pornófotós gyilkolta meg. A rendőrségi jelentés szerint King látogatást tett Anthony Frederick házában, hogy egy sorozatot készítsen, ezt követően pedig nyomtalanul eltűnt. A lányt holttestét pár hónappal később találták meg a férfi pincéjében. Fredericket több évtized börtönre ítélték, az indítékra soha nem derült fény.

Carolin Ebert

A húszas éveinek elején járó lány megdöbbentő módon hunyt el; a műtőasztalon kapott szívinfarktust. Carolin – ki gondolná? - éppen hatodszor műtette át a mellét. A végzetes napon 34F-es méretű cickóit akarta 34G-sre cseréltetni.

Eva Valois

A Lolo Ferrari néven elhíresült táncost és pornószínésznőt lakásában találták holtan. Az első vizsgálat szerint gyógyszer-túladagolás végzett vele és öngyilkosságra gyanakodtak. Végül a rendőrség egy meg nem nevezett személy nyomására még egy boncolást rendelt el, melyből kiderült, az asszonyt vélhetően megfojtották. A tettest soha nem kapták el.

Ferrari egyébként azzal lett világhírű, hogy neki volt akkoriban a világ legnagyobb melle. Többszöri operációt követően, keblei külön-külön 6 kilót nyomtak.


Emily Sander

A 18 éves egyetemi hallgató tandíj-kiegészítés miatt vágott bele a pornózásba, azonban karrierje csupán pár hónapig tartott. Hat nappal azután, hogy családja bejelentette a lány eltűnését, a rendőrség rábukkant Sander feldarabolt testére. A gyanúsított Israel Mireles volt, akit regisztrált pedofilként tartottak számon és, aki az eset után Mexikóba menekült egy 16 éves lánnyal, de elkapták. A férfi kihallgatásáról semmi nem került a nyilvánosság elé, még beismerő vallomásról sem számoltak be a lapok. Mindenesetre a férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.


+1 Boa, a kígyó

A felnőttfilm-készítés természetesen az állatos produkciókra is kiterjed. 2011-ben egy partin együtt mutatkozott Boa, a kígyó – számos film főszereplője – és egy pornószínésznő. A nő úgy vélte szexi lenne megcsókolni az állatot, a hüllő azonban a flörtölés helyett, inkább a nő mellébe harapott. A kígyó, pár nappal később szilikonmérgezés miatt múlt ki.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet

888.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldene minket

life.hu

Színészlegenda távozott az élők sorából: elvesztette a rákkal folytatott küzdelmet

hirtv.hu

Kábítószer-birtoklás miatt körözik az ismert magyar influenszert

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

Meghökkentő, de igaz: a világon létezik még egy Hősök tere - galéria

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

nemzetisport.hu

Videó: a furcsán futó matematikus bíró elvitte a show-t az Afrika-kupán

vg.hu

Európai Gyógyszerügynökség: emlékeztető oltásra van szükség az omikron ellen

origo.hu

Intenzív havazás volt az éjjel az ország egy részén - képek