Aktuális

Lehet, hogy soha többé nem ébred fel

Bors

Létrehozva: 2012.09.29.

A Hoffenheim labdarugója, Boris Vukcevic tegnap kora délután szenvedett súlyos autóbalesetet, élet-halál között lebeg. Egyelőre még vizsgálják, mi történhetett pontosan.

Boris Vukcevic elvesztette az uralmát a gépjárműve felett, majd nagy sebeséggel egy terehautónak ütközött luxusautójával a Hoffenheim labdarugója. A baleset Bammental közelében történt. Egy szemtanú elmondása alapján az autót vezető futtbalista a gépjárműbe szorult, őt a tűzoltóknak kellett kivágniuk. Mentőhelikopter szállította egy hedielbergi kórházba - írta a Bild német magazin.

A német élvonalbeli egyesület a honlapján úgy tájékoztatta a klub rajongóit: Vukcevic-et megoperálták, és mesterséges kómában tartják. A csapat menedzsere is megszólalt. - Lesújtott minket a hír. A csapat, az edző és itt mindenki sokkot kapott. Lélekben Borsi-szal és a családjával vagyunk - mondta Andreas Müller.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit, így azt is, ki lehet érte a felelős. Az útszakasz, ahol a baleset történt, viszonylag egyenes, de a megengedett legnagyobb sebesség 70km/óra és a rommá tört autó órája 76 km/órás sebességen ragadt be.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek