Aktuális

Eltűnt szegedi pár: Pétert megtalálták, Anna nincs meg

2012. szeptember 18. kedd 08:25

Egy német vonaton igazoltatták az eltűnés miatt körözött S. Pétert – közölték tegnap a német kollégák a Csongrád megyei zsarukkal. Pétert elengedték, az nem derült ki, hogy barátnője hol van.

Egyre rejtélyesebb a Szegedről eltűnt fiatal pár ügye. Az informatikusként dolgozó 28 éves S. Péter és 24 éves egyetemista barátnője, J. Anna boldog, rendezett életet élt együtt, ám múlt héten eltűntek bérelt lakásukból. Miként a Bors megírta: kiskutyájukat és egy búcsúlevelet hagytak hátra, amelyben annyit kértek, közös sírba temessék őket, és Lennyre, az imádott shar-peire, vigyázzanak.

– Régóta ismertem őket, évek óta együtt voltak, imádták egymást. Sokan anyagi gondokról beszéltek, de úgy tudom, örököltek, szóval valószínűleg pénzük is volt. Félő, hogy nem közös öngyilkosság áll a háttérben, valami itt nagyon bűzlik – mondta a Borsnak egy közös ismerősük.

– A legmegdöbbentőbb az egész ügyben a kutyusuk, Lenny. Imádták őt, úgy kezelték, mintha a gyerekük lenne. Nem tudom elképzelni, hogy se szó, se beszéd, otthagyják – vélekedik az ismerős.

A rendőrség tovább keresi a lányt.

– A férfi egy német vonaton utazott, igazoltatás közben derült fény a személyazonosságára. Beleegyezett, hogy hozzátartozóit értesítsék a hollétéről. A továbbiakban szabadságában nem korlátozhatják, párját azonban továbbra is keresik – mondta a Borsnak dr. Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Lapzártánkig nem érkezett hír Anna hollétéről.

További cikkek

Hidegfont

Kamera rögzítette: Brutális, amit a viharos szél okozott a Balatonnál

Hazafiság

Nyitrai Zsolt: a polgárőrség egyfajta modern hazafiságot jelent a mai Magyarországon

Ez is érdekelhet