Aktuális

Csoda: egymillió ikerpárból, csupán egy felemás

Bors

2012. szeptember 2. vasárnap 22:30

Óriási volt a csodálkozás a Hastingsi városi kórház szülészetén, amikor megérkezett Aliesha és Candice. Édesanyuk, Pamela Frazer pedig azzal viccelődik, hogy így legalább nem tudja összekeverni ikerlányait.

Candice Anne sötét bőrrel, fekete hajjal és sötét szemmel, míg Aleisha Lilly fehér bőrrel, szőke hajjal és világos szemmel jött a világra néhány hete. Ez azért különleges, mert a gyerekek szülei sötét bőrűek. Édesanyjuk, a harmincéves Pamela már szembesült néhány kínos kérdéssel lányaival kapcsolatban. Az emberek ugyanis megrökönyödve állnak a kicsik babakocsija felett.

- Egyáltalán nem bánom, hogy mindenhol ránk csodálkoznak. Számomra ez teszi őket még különlegesebbé - mondta Pamela, aki 37 éves férjével, a mérnök Oswalddal él. Mindkettőjük felmenői között többféle nemzetiség található. Pamela édesanyja jamaicai, afrikai, ír származású, édesapja zsidó. Oswald apja jamaicai, édesanyja pedig jamaicia-ír származású.

- Az orvosok azt mondták, hogy testvérek esetében elég gyakori, hogy ilyen esetekben különböző bőrszínnel születnek, de az ikreknél egy a millióhoz az esély - mondta Pamela, akinek van már egy hatéves fia is. A boldog mama így jellemezte újszülötteit.

- Aleisha egy igazi kis díva, aki boldogan sikoltozik ételért éjszakánként, míg Candice olyan nyugodt, mint az apja. MIndig szerettünk volna ikreket, és a férjemmel már felkészültünk arra a napra, amikor nagyobbak lesznek, elénk állnak, és megkérdezik, miért más a bőrük színe. Azt fogom mondani nekik ,hogy azért, mert ők különlegesek - tette hozzá az édesanya.
 

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

origo.hu

Ezek voltak a legnagyobb üzletek a videójáték-iparban

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia