Aktuális

Rendőrökbe harapott a szexuálisan frusztrált férfi

Bors

Létrehozva: 2012.08.08.

A 27 éves Jonathan Brink idegenekkel akart ittas állapotban szexuális kapcsolatot létesíteni Floridában. Miután kihívták a rendőrséget velük is elkezdett erőszakoskodni.

A floridai Jonathan Brink azzal szórakoztatta el magát az egyik este, hogy a környéket járva felverte szomszédait. Az egyik ház ajtaján addig dörömbölt, amíg a tulajdonos ki nem nyitotta az ajtót és a szexuálisan frusztrált állapotban lévő fiatalember azt követelte, hogy azonnal hívja a feleségét, mert le akar vele feküdni. A próbálkozás nem sikerült így ki tudja miért, de inkább távozott a helyszínről – adta hírül a The Dreamin'Demon magazin.

Amikor visszatért a szálláshelyére a rendőrséget már kihívták. A két járőr egyből látta, hogy a fiatalember egyáltalán nincs magánál. Minden átmenet nélkül beléjük harapott és le is köpte őket. Az egyik járőr, hogy hamar véget vessen a további erőszakoskodásnak egy jól irányzott mozdulattal behúzott neki egyet.

Jonathan Brinket kórházba szállították, és amikor kijózanodott azt állította, hogy nem emlékszik semmire. Ha más miatt nem is, a kiszabott pénzbüntetés folytán, talán majd feldereng neki valami. 150 000 dollárt – 34 millió forintnak megfelelő összeget – kell kifizetnie azért, hogy megjegyezze, a rendőrséggel nem érdemes packázni.  

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek