Aktuális

Lefejezte az öccsét, majd arra várt, hogy felébredjen

Bors

Létrehozva: 2012.08.20.

Letartóztatott a rendőrség egy férfit, mert karddal lefejezte öccsét. A gyilkos nem is fogta fel egészen, mi történt, így napokig abban reménykedett, az öccse felébred, amikor ez nem következett be, értesítette a rendőrséget.

Charles Masters azzal hívta ki a rendőrséget, egy holttestet talált a lakásában, de amikor a hatóság emberei kiérkeztek, megállapították, az áldozat a bejelentő 28 éves öccse volt, aki ráadásul napok óta halott volt már - írta a The Dream’in Demon.

A férfi napokig együtt aludt a testvérével abban reménykedve, felébred és minden visszatér a normális kerékvágásba. Szomorúan kellett tapasztalnia, a csoda nem következett be - ekkor értesítette a rendőrséget.

A rendőrök szerint szörnyű állapotban feküdt a padlón az áldozat. Több helyen is mély vágásokkal volt tele a teste, a feje pedig majdnem levált a nyakáról. A gyilkos fegyver egy kard volt, amit szintén megtaláltak a helyszínen. Állítólag a testvérpár egy héttel a bejelentés előtt veszett össze, feltehetőleg ekkor történt a brutális gyilkosság. Arra azonban még nem kaptak választ a nyomozók, pontosan miért történt a gyilkosság.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek