Aktuális

Munkanélküli édesanya nyerte a Bors egymillióját

Hofmeister Zoltán

Létrehozva: 2012.07.16.

Örömkönnyek potyogtak Petrohai Bernadett szeméből, amikor megtudta, hogy övé a Bors Nyerő Ötös játékának egymillió forintja. A fiatal anyuka a szívbajt hozta élete párjára, amikor felhívta a jó hírrel.

A Bors stábja ezúttal egy Nógrád megyei település, Márkháza egyik takaros házának ajtaján kopogtatott kerek egymillió forinttal.

– Nem hiszem el… Ugye ez nem valami vicc…? – hitetlenkedett Petrohai Bernadett, aki párjával, Gyetvai Józseffel és az ötesztendős Noellel él a 250 fős község egyik kis házában. Amikor az anyuka telefonon felhívta párját a munkahelyén, a férfi majdnem elájult, de nem az örömtől.

– Elég rossz volt a vonal, ráadásul a párom sírt, így csak annyit értettem, hogy képzeld eltűnt. Mi tűnt el? Hát pénzt! Először nagyon megijedtem, azt hittem, valami nagy baj van, hogy eltűnt a pénzünk, utána értettem meg, hogy nem eltűnt, hanem nyertünk – mondja most már nagyokat kacagva a férfi.

A családhoz a legjobbkor érkezett a szerencse és a segítség, ugyanis nemcsak a házukat terheli jelzáloghitel, hanem a kocsijukra is tetemes összeget fizetnek úgy, hogy csak a családfő keres pénzt, azt is nehéz fizikai munkával. Bernadett jelenleg állástalan. Korábban a vendéglátóiparban dolgozott, de fia mellett már nem tudta vállalni munkahelyén a késő estig tartó műszakokat.

– Végre kifizethetjük a kocsira a 700 ezer forintos tartozást, és elmehetünk nyaralni is, amire olyan régen vágyunk már – érzékenyül el az édesanya, miközben megsimogatja pici fiacskája buksiját.

Bernadett nagy rajongója a Borsnak. Mindennap megveszi a lapot és az újságban megjelenő összes játékban – legyen az keresztrejtvény vagy szelvények vagdosása – részt vesz.

A Nyerő Ötös játékra például 12 borítékot adott postára, és bízott benne, hogy a szerencse mellé áll. – Remélem, hamarosan sikerül majd munkát is találnom, így végre egyenesbe kerülhet az életünk – mondta az anyuka.

A nógrádi családnak már sikerült, de a még bármelyik játékosunkra rámosolyoghat Fortuna. Július 24-én újabb milliót sorsolunk, sőt, az ötmilliós fődíj, valamint a Mitsubishi L200-as pick-up terepjáró is gazdára talál.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek