Aktuális

Őrültnek nyilvánították a honatyát

Bors

2012. május 7. hétfő 20:30

Szerdán kezdődik Winterthur városában annak a svájci politikusnak a tárgyalása, akit gyilkossági kísérlettel vádolnak, amiért megpróbálta eladni kannibáloknak barátja feleségét és kislányát. Bár korábban tíz évig ült már gyilkosságért, a férfi időközben a város önkormányzati képviselője is volt.


Hans Ulrich R., winterthuri képviselő még 2010-ben tett fel az internetre egy hirdetést,barátja, Peter J. 27 éves feleségének és 12 éves lányának nevében. A reklámban szó szerint felajánlotta „magukat” szexrabszolgáknak, akiket egy szadista, de szakképzett hentes akár fel is darabolhatna és megsüthetne. A konzervatív párti képviselő még a szado-mazo klubokból ismerte meg Peter barátját. A férfi rendkívül maga alatt volt a válása miatt és azon tanakodtak, hogy lehetne eltenni láb alól Peter exfeleségét. Ezért találta ki a hirdetést Hans Ulrich.

A férfi a kihallgatásán elmondta: összesen húsz ember jelentkezett a hirdetésre. Egyikük azt írta vissza, hogy van egy „speciális pincéje” a farmján, ott meg tudnák ejteni a találkozót. Egy másik pedig magát képzett hentesnek tüntette fel. Erre már az ál-rabszolga Hans Ulrich is reagált: azt írta vissza, hogy elegük van a normális életből, majd képeket küldött a nőről és gyerekéről. A leendő áldozatok szerencséjére azonban a jelentkezőről kiderült, hogy beépített rendőr, így gyorsan el is fogta a férfit. A politikus korábban már ült tíz évet gyilkosságért. 1988-ban agyonlőtt egy a kocsijában alvó nőt, majd a meztelen holttestét az erdőben karóba húzta. Annak ellenére, hogy a szakértők szerint őrült és nem is mehetne emberek közé, később sikeresen képviselő lett Winterthurban. Most emberölési kísérletért felelhet.  

További cikkek

Erőszak

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

Vírus

Orbán Viktor: A baloldal túl messzire ment

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szigorítják a KRESZ-t, ezentúl az erőszakos vezetést is büntetik

metropol.hu

Krausz Gábor bejelentése: jön a következő

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

origo.hu

Trükkökkel segítik az üregi baglyok áttelepítését

origo.hu

Ezért lehet az energiatárolás 2022 egyik legnagyobb üzlete

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: a Nap és az Uránusz új utat mutat nekünk

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

life.hu

Szörnyű tömegbaleset történt Budapesten: mentők érkeztek a helyszínre

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók