Aktuális

Motorháztetőre kötözték gyerekeiket

Bors

Létrehozva: 2012.05.11.

Aki utazott már 4 neveletlen gyerekkel egy kocsiban, annak van elképzelése, hogy mi történhetett annak az indianai családnak az autójában, ahol a szülőknek elfogyott a türelme, és a kölyköket kikötötték a motorháztetőre.

 

A fort wayne-i rendőrséget járókelők riasztották, hogy négy gyereket a motorháztetőre kötöztek a szüleik, és úgy közlekednek az autóval.

A 29 éves édesanya, és a szintén 29 esztendős apa kikötötte a 4, 5, 6, és 7 éves gyerekeket, majd az apa a volán mögé ült és elhajtottak az italbolt elől – írja az Indiana’s News Center.

A perceken belül kiérkező rendőrök azonnal letartóztatták a férfit, aki nem értette a dolgot, és viccesen megjegyezte „Csak 20 métert mentünk”. A rendőrök magyarázatát is értetlenkedve hallgatta „A gyerekek életét veszélyeztette. Ha valamelyikük leesett volna, az autó átmegy rajta.”

A rendőrség szerint az apa, Aaron Stefanski véralkohol szintje 0,17 % volt, több mint a kétszerese a törvényben engedélyezett maximumnak.

A szemtanúk szerint az anya tevékenyen nem vett részt a kikötözésben, de egy pohárral a kezében nézte – és hagyta – hogy mi történik. A rendőrök kiskorúak elhanyagolása és veszélyeztetése miatt őt is letartóztatták.

A gyerekek azt mesélték a rendőröknek, hogy anyjuk megkérdezte, akarnak-e utazni a motorháztetőn, és ők azt hitték jó szórakozás lesz, ezért örültek a lehetőségnek. A helyszínről a gyermekvédelmisek vitték el a kicsiket.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek