Aktuális

Félig ember, félig bárány csecsemő született

Bors

Létrehozva: 2012.05.07.

Pánikot keltett a nigériai Sokoto városában, hogy egy birka félig emberi, félig állati újszülöttnek adott életet. A helyiek meggyőződése, hogy átok szállt a településükre.

 

A The Sun magazin információi szerint hatalmas fejetlenséget okozott egy nigériai kisvárosban egy bizarr lény születése. Egy birka félig emberi, félig állati csecsemőt szült, ami a születése után pár órán belül meg is halt. A város lakói szerint a különös lény ember-állat szerelemből született, és világra jötte azt jelenti, a települést örökké átok sújtja.

Az orvosok kevésbé látják ilyen borúsan a helyzetet. Bár egyértelmű magyarázatot még nem találtak arra, hogyan fejlődhetett ki a meghatározhatatlan fajú baba, abban biztosak, nem egy ember és birka szerelemgyermeke. A vizsgálatot vezető orvos szerint, az anyaállatnál terhesség alatt komplikációk léptek fel, ám azt, hogy ezek miféle problémák lehettek, még nem tudják.

A sokotoi eset nem az első. Pár évvel ezelőtt Törökországban szült egy birka egy emberi vonásokkal rendelkező lényt. A török újszülött sem élt pár óránál többet, az ottani lakosok azonnal lemészárolták a szörnyszülöttnek életet adó jószágot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek