Aktuális

Érintéssel gyújtott fel egy házat a kislány

Bors

Létrehozva: 2012.05.17.

Földöntúli képességeket tulajdonítanak annak a vietnámi kislányak, aki körül a tárgyak lángra lobbannak. A 11 éves gyerek mindenféle gyújtóeszköz nélkül leégette otthonának egyik emeletét.

Az Oddity Central információi szerint, egy vietnámi kislány tartja lázban fél Ázsiát. A gyerek pár héttel ezelőtt felgyújtotta egy családi ház egész emeletét anélkül, hogy gyufa, öngyújtó vagy bármilyen tűzgyújtásra alkalmas eszközhöz hozzáfért volna. A kislány apja a riportereknek elmondta, halálra rémültek feleségével, mikor látták, hogy a házuk harmadik emelete lángokban áll. Az apa szerint a tüzet a gyermekben rejlő “szuperképesség” okozta.

A szülők szerint nem ez volt az első alkalom, hogy furcsaságokat tapasztaltak. Nagyjából egy hónappal ezelőtt vették észre, hogy különös égésnyomok vannak a házukban, sőt egyszer egy vezeték is felrobbant, mikor a kislány a közelébe ment. Egy családi utazás során pedig a hotelszobábanl lángra lobbantott pár dolgot.

A kislány elárulta, néha öltözködés közben a ruháit is megégeti. Ő maga sem érti honnan származik ez a képessége, és úgy gondolja, nem is tudja befolyásolni. Szerinte ezért történhetett meg, hogy majdnem felgyújtotta a családi házukat. Az eset után a szülők eltávolítottak minden éghető bútort és elektroikus eszközt a gyerek közeléből, és őrt állítottak mellé, aki napi 24 órában vigyáz rá.

A szülők természetesen orvoshoz is elvitték. A kórházi tesztek nem mutattak ki semmilyen rendellenességet, de az eset számos kutató figyelmét felkeltette, és sokan foglalkoznak is az ázsiai, 11 éves Johnny Stormmal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek