Aktuális

40 évesen tudta meg a férfi, valójában nő

Bors

Létrehozva: 2012.05.25.

A középkorú amerikai férfi egyszerű vesekővel került kórházba. Sokkot kapott, mikor az egyik nővér közölte vele, a teszteredmények alapján, igazából nő. Igaz korábban is érezte, hogy más mint a többiek, de arra álmában sem gondolt, mindez azért van, mert hermafroditaként jött világra.

Steve Crecelius mind férfi és női nemi szervekkel született. Szülei csecsemőkorában döntöttek a sorsáról, és soha nem árulták el neki, hogy milyen műtéten esett át - írta meg a Daily Mail. Ennek ellenére Crecelius sosem érezte magát igazán férfinak, de csak 40 éves korában derült ki, miért nem tudott soha megbarátkozni önmagával.

Creceliust elviselhetetlen fájdalom kezdte kínozni, ezért kórházi segítséget kért. Kiderült, veseköve van, és be kell feküdnie pár napra. Eközben az orvosok különböző teszteket végeztek rajta, melyből megtudták, az eddig férfiként élő férfi, igazából nő. Az egyik nővért mondta meg Creceliusnak a megdöbbentő hírt. “Először majdnem elájultam, de viszonylag hamar sikerült megbarátkozom a gondolattal. Végül is ez sok mindent megmagyarázott”  mesélte a férfi.

Midig tudta, hogy más

”Gyerekkoromban mindig érezem, hogy más vagyok. Nem éreztem magam cseppet sem férfinak, mégis megpróbáltam a normális életét élni. A feleségemmel 25 éve vagyunk együtt. De voltak dolgok, amiket soha nem tudtam elfojtani. Gyerekként gyakran hordtam az anyám ruháit, azokban éreztem jól magam.”

A férj azonnal döntött, ezentúl inkább nőként akart élni. Elmondása szerint az volt a legnehezebb, hogy ezt a családjának is el kellett mondania. Bár feleségét is letaglózta a hír, hosszú beszélgetések után úgy döntött, így is gyermekei apja mellett marad. A pár azóta is egy ágyban alszik, de úgy határoztak, nyitott házasságban élnek, és mindketten szabadon kereshetnek maguknak új társat.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek