Otthon szilvesztereznek a legtöbben

PUBLIKÁLÁS: 2010. december 29. 19:00
Dugig vannak az üzletek polcai virslivel és pezsgővel, a piacon lencse és malac kelleti magát. Szilveszterezhetünk otthon egy-kétezer forintból, de egy-kétszázezerből is.
Klasszikus virslisaláta Buday Péter módra
Hozzávalók: Fél kiló juhbeles virsli, 15 dkg lila hagyma, 15 dkg ecetes uborka, 3 evőkanál kristálycukor, ízlés szerint őrölt bors és só
Elkészítés: A virslit felkarikázzuk fél centis darabokra. Ezután a vékonyra vágott lilahagyma karikákat hozzákeverjük. Majd elkészítjük az öntetet: vízzel felforraljuk a cukrot, a borsot, a sót, és a forró elegyből annyit öntünk a virslire, hogy azt éppen ellepje. A végén vékony csíkokra vágott ecetes uborkát keverünk hozzá. Kis időre hűtőben állni hagyjuk.













H. Z. - Hu.-Zo.
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.