Aktuális

Magabiztosságra és bókokra buknak a nők

2009. június 26. péntek 11:00

Az egyik férfinak zsigerből jön a hódítás tudománya, a másiknak több órás tanfolyam is kevés ehhez. Igény mindenesetre van a nőcsábász oktatásra, amire egy élelmes vállalkozó iskolát is alapított, ahol csekély 60 ezer forintért gyakorlati foglalkozás is van. A Bors gyors közvélemény kutatása szerint azonban csak a stílus változik, a lényeg marad: a nők őszinte, kedves, bókokkal csábító udvarlóra vágynak.

Meglepő mondattal indítson!
Az a fontos, hogy legalább három másodpercig ne legyen alkalma a lánynak az elutasításra. "Mi a véleményed a sírásók fizetéséről?"
Ezen a meghökkentő kérdésen egy percig gondolkodnia kell. Morbid ugyan, de működhet, hogy: "Most halt meg a barátom, szerinted mennyi ideig várjak, hogy a barátnőjét randira hívjam?"
Egy csoport lány közé pedig beállhatunk azzal, hogy "Bocs a késésért!". Senki nem tudja, melyikükhöz tartozunk, és mire ezt tisztázzuk, fevettük a fonalat, csak gombolyítani kell. A "nincs egy kis tüzed", vagy "van egy szál cigid?" duma avítt, és azzal sem érdemes nyitni, hogy "megadnád a telefonszámod? ", hiszen miért is adná meg egy idegennek?
Az viszont zavarba ejtő, hogy: "Találtam ezt a telefont, fel kéne hívnom a tulajt, de nem tudom a számát. Hadd csörgesselek meg vele, akkor a tiéden kiírja a számát".


Huszti Zoltán

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet