Aktuális

Airbus-katasztrófa: csalók pályáznak a kártérítésre

Létrehozva: 2009.06.19.

300-750 millió dollárra rúghat a kárpótlás teljes összege, így az Airbus balesete lehet a történelem eddigi legdrágább katasztrófája. A hozzátartozók azonban valószínűleg csak hosszú évek múlva kaphatják meg az akár egymillió dolláros kártérítést, a kifizetések előtt az Air France alaposan megvizsgálja, hogy valóban az áldozatok rokonai jelentkeztek-e náluk. Korábbi légi szerencsétlenségek utáni tapasztalat, hogy léteznek csalók, akik egy ilyen tragédiából is hasznot húznának.

Ötven holttestet emeltek ki az óceánból
Eddig ötven holttestet emeltek ki az óceánból. A maradványokon csípő, és végtag töréseket találtak. Ebből a szakemberek arra következtetnek, hogy a gép már a levegőben darabokra tört. Kiszivárgott hírek szerint az utasok nem voltak felkészülve a tragédiára és az oxigén hiánya miatt nagyon hamar meghaltak.
A gyász kilenc fázisa
Egy gyászolónak kilenc fázison kell végig mennie, mire képes valóban elfogadni a szerettének elvesztését.
- Aki már tud a kártérítéssel foglalkozni, az a gyászmunka 4-5. fázisában tarthat, amely a düh, a harag, majd a racionális elfogadásnak a szakasza - véli Végh József pszichológus.
- Ha még nem tud az anyagiakra gondolni, akkor feltehetően még mindig nem tudta igazán elhinni, hogy a hozzátartozója meghalt.











G. Gy. A. - L. E. - Cs. R.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek