Aktuális

Az aláíráson is spórolnak a cégek

Létrehozva: 2009.05.04.

Az e-Szignó két legfontosabb tulajdonsága a gyorsaság, és a drága papíralapú rendszer helyettesítése. Gyors, mert az elektronikusan aláírt iratok az interneten továbbíthatóak és olcsó, mert mintegy 30-70 százalékos megtakarítást eredményez a papíralapú folyamatokhoz képest.

Online spórolási tanácsok


Összeválogattunk néhány olyan területet, ahol mind a vállalati, mind pedig a privát szektorban az internet használatával pénzt és időt takaríthatunk meg.
Bármelyik napilap előfizetése több ezer forintba kerül egy évre. Internet előfizetéssel azonban - ami kb. 3.000,- Ft havonta -, sokkal olcsóbban juthatunk információkhoz, nem beszélve az alábbi táblázatban összefoglalt egyéb költségekről. Online vásárlások esetén a szolgáltatók plusz kedvezményeket biztosítva, eseti akciókkal vagy folyamatos árcsökkentéssel próbálják az interneten keresztül történő fogyasztást vonzóbbá tenni. Gyors ügyintézéssel a cégek nemcsak időt és pénzt spórolhatnak meg, hanem a hatékony, rugalmas munkavégzéssel ügyfeleik számára is előnyösebb szolgáltatásokat tudnak nyújtani.














Borsonline
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek