Aktuális

Nem teljesítik Albert Györgyi végakaratát?

Címkék
címlap

Létrehozva: 2008.10.06.

Állandó kedélyállapot hullámzások jellemezték Albert Györgyi utolsó hónapjait. Olykor szerelmével közös gyerekről ábrándozott, máskor a boldog tervezgetés helyett a halálról elmélkedett, s megeskette Danit, hogy ő mondja sírjánál a búcsúbeszédet. Élete nagy álma beteljesületlen maradt, nem lett gyereke, s most úgy tűnik utolsó kívánsága sem teljesül, hozzátartozói ugyanis közleményben tudatták: szűk családi körben vesznek végső búcsút Györgyitől.

Minden tévé Györgyivel foglalkozik

Albert Györgyi halálának hírére szinte az összes televízió emlékező-műsorokat állít össze. Teszik ezt annak ellenére, hogy míg élt, nem kellett a médiának. Saját bevallása szerint túl komoly volt, túl profi is talán a kereskedelmi műsorokhoz. Most mégis előveszik őt, még egyszer, utoljára.
A legtöbb helyen az utolsó, vele készített interjút adják le, esetenként némi változtatással. A TV2-nél a Joshi Bharat című műsorban szerepelt legutóbb. A csatorna ma a teljes, vágatlan változatot fogja közölni, melyben beszélt az életéről, a Galsai Dániellel való kapcsolatáról, öngyilkossági kísérletéről, lelki válságának kezdetéről is.
Hajdu Péter vendégeként az ATV Esti Frizbijében is láthattunk egy vele készített interjút, melyet a különös eseményre való tekintettel sugároz a televízió, hiszen nem ma készült a felvétel. Egy hónappal ezelőtt a róla szóló valótlanságokat cáfolta, ezt vette most ismét elő az ATV.
A Magyar Televíziónál járt a drámai véget érő napon Albert Györgyi, ahol Szulák Andreával beszélgetett. Ezt az adást, a Szulák és Más című műsort szerdán láthatják a tévénézők.

D.P.









A mentősök Csonka Picit hívták először






Húgánál lelt menedékre Györgyi cicája




Díj is őrzi emlékét


Ábrahám Dolly - Koltay Tamás
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek