Aktuális

Álompárokat szakítottak szét a csalfa szeretők

2008. szeptember 7. vasárnap 10:00

Õk azok az asszonyok, akiknek képtelenség ellenállni, akik mindig gyönyörűek, kívánatosak, de ha arra van szükség, esendőek. A férfiak pedig hátrahagynak családot, karriert, hogy istennőjükkel lehessenek. Pedig a csábító sokszor könnyedén átlép rajtuk, ha feltűnik a színen új prédája

Diana belerokkant a bánatába


Camilla 35 évet várt
„Ebben a házasságban hárman voltunk!” – mondta Diana nem sokkal a halála előtt. A néhai walesi hercegnő elsősorban Camilla Parker-Bowlest okolta azért, hogy házassága Károly herceggel zátonyra futott. Az angol trónörökös és Camilla viszonya 1971-ben kezdődött, a királyi háznak azonban nem volt elég jó ahhoz, hogy a trónörökös neje legyen. Diana Spencer akkoriban a tanulás mellett pincérkedett, takarított, majd egy óvodában helyezkedett el. Esküvőjüket 1981. július 29-én egymilliárdan nézték a tévében, a kilencvenes évek elején azonban már nem tudták titkolni, hogy problémák vannak közöttük. 1992. decemberében költöztek szét.
– Ma már senki sem kérdőjelezi meg Camilla szerepét a walesi herceg életében. Több mint három évtizeden keresztül állt mellette bizalmasként, szeretőként és barátként, amikor még elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha Károly menyasszonyaként mutassák be a világnak – írja könyvében Caroline Graham, Nagy-Britannia legsikeresebb írónője.
2005. áprilisában, több, mint három évtizednyi kapcsolat után kötöttek házasságot.


Jackie-t csak a pénz érdekelte
Jackie Kennedy elnök férje, John Fitzgerald Kennedy halála után a görög milliárdos, Arisztotelész Onassis felesége lett, de senki nem hitte, hogy a házasság szerelemből köttetett 1968-ban. A vállalkozó felhasználta Kennedy özvegyének politikai és gazdasági kapcsolatait, Jackie pedig élvezte, hogy szórhatja a pénzt. Már az esküvő után hárommillió dollárt kapott adómentes kötvényekben, és havonta hétezer dollárt költhetett fodrászra, illetve kozmetikusra, tízezret pedig új ruhákra. Egy valaki azonban mégis szenvedett a menyegző miatt: a megcsalt szerelmes asszony, a világhírű opera énekesnő, Maria Callas. A szoprán kommentárként csak annyit mondott: „Jackie férjhez ment, hogy legyen nagyapja a gyerekeinek”. Mégis, Callas volt az egyetlen, aki ott ült Onassis ágyánál, amikor súlyos beteg lett. Valószínűleg ennek is betudható, hogy Onassis 1975-ös halála után derült ki, egy ügyes jogi fordulattal szinte kisemmizte özvegyét a végrendeletből, és „csak” kb. 25 millió dollárt örökölt a korábban beígért százmilliók helyett.


Farkasházy Réka barátjáért, Németh Kristófért hagyta el egykor férjét. Az eset óriási botrányt kavart, ami valószínűleg nem tett jót a szerelmeseknek, hiszen Réka kisfiával érkezett a "bűnös kapcsolat"-ba. Réka két és fél hónap után egy rádióműsorban szakított Kristóffal, majd később visszatért férjéhez. Németh a szakítás kapcsán így nyilatkozott:
"Nem tudom a választ, csak kérdéseim vannak. Életemben ezt a kapcsolatot tartottam a legkomolyabbnak, lakást vettem, esküvőt és legalább két közös gyereket terveztem."
Angelina Jolie
Jennifer Aniston
Brad Pitt

Ava nyújtott támaszt SinatránakAva Gardner
Frank SinatraRoberts kivásárolta férjét

Julia Roberts
Danny ModerJakupcseketAlbert Györgyi
Jakupcsek Gabi
Csalódott a csábítóTünde
Stohl András
Pataky Attilá
Bea

Kiss Zsuzsanna-Bánfalvi Laura

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép

life.hu

"Milyen rúzst használsz, Norbika?" - Támadják a kommentelők Schobert Norbit: fotó

magyarnemzet.hu

Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

Hatalmas robbanás lesz az űrben idén

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

origo.hu

124 mérges kígyóval körbevéve találtak holtan egy férfit az otthonában – videó

nemzetisport.hu

Videó: a furcsán futó matematikus bíró elvitte a show-t az Afrika-kupán

borsonline.hu

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence