Mindjárt itt az ősz, jön a locspocs, startol a tanév, oda a nyári szünet... De addig még!
Kicsábítjuk a szabadba a nyár egyik utolsó napján! 2008 augusztus 30-án, szombaton déltől, Szentendre egyik legszebb helyén, a Bükkös Hotel előtti Bükkkös-parton állítjuk fel a bográcsokat, beizzítjuk a tüzet, biztosítjuk a húst, bűvöljük a fűszereket és a hozzávalókat, hogy megmutassuk, hogyan kell igazi borsostokányt készíteni!
Borsostokány recept Hozzávalók: karaj vagy comb 450 gram 12%-os tejföl 8 girizd fokhagyma 4 babérlevél 3-4 evőkanál olaj 2 evőkanál liszt őrölt bors só
Elkészítés: Az ujjnyi vastag szeletekre vágott húst olajon megpirítjuk, majd foghagymával, babérlevéllel és borssal ízesítjük, aztán vízzel nyakon öntve főni hagyjuk. Ha megfőtt, a tejföllel összekevert lisztet hozzáadjuk, s újabb adag fokhagymával, sóval és borssal ízesítjük a húst.
Bors
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.