2 jogsi árából megfelezheti vaginája életkorát

Nem kifejezetten szépészeti beavatkozás, mégis annak hívják, mert bár nem használnak szíkét vagy tűket, de a vagina - ahogy az arc a ráncfelvarrás után -, az eljárás hatására fiatalabbnak tűnik kívül-belül - írja a Mirror. A vaginafiatalítást azok a hölgyek veszik leginkább igénybe, akik aggódnak azért, mert többek közt a hüvelyük elvesztette korábbi tartását.

A szárazság, az inkontinencia, illetve a szülési hegek útóhatása miatt érdemes ezt az újfajta kezelést igénybe venni azoknak, akiknek van erre 300 ezer forintnyi fontjuk, és évente egy kezelést szinten tartásként ki tudnak fizetni. Az eljárást végző orvosok azt ígérik, a kollagén termelés megnövekszik a területen, így a szárazság miatt nem fog érezni a páciens többet égető érzést. Ráadásul a hüvelyi szövet képes átalakulni a 10 perces beavatkozás után, amelyet négyszer kell csak megismételni, hogy maradandó legyen a hatás. Utána évente elég csak egyszer orvoshoz menni.

A páciensek állítólag egy kis kellemetlenséget éreznek odalent, és a legtöbben azt mondják, nagyon is megéri az árát. “Már az első kezelés után éreztem, hogy sokkal komfortosabb lent. Nemcsak a szárazság szűnt meg, de szűkebbnek is éreztem magam” - mondta a brit Johanna.

Mellékhatásként égő érzést szoktak csak említeni, amely állítólag elég hamar megszűnik.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors