Asztrológia

Itt a nagy Atlantiszi horoszkóp: ez a csillagjegyed a szülinapod alapján!

K. C.

Létrehozva: 2024.07.04.

Ez biztosan tetszeni fog.

Atlantisz a neve annak a legendás szigetnek, illetve kontinensnek, amely Platón szerint egy természeti katasztrófa következtében süllyedt el.

Fotó: Pexels

A tengerbe veszett titokzatos kultúrában 9 csillagjegyet tartottak számon. Az Astronet oldala gyűjtötte nemrég ezeket össze, így most születésnapod alapján megismerheted, melyik atlantiszi csillagjegyhez tartozol!

Ösztön csillagjegy

(ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én, vagy 28-án születtél)

Az intuíciói vezetnek csalhatatlanul az útadon, ösztönös természet vagy. Gyors észjárásodnak és talpraesettségednek köszönhetően képes vagy megragadni minden lehetőséget, amelyet a sors kínál. Életed során többféle „szerepben” is kipróbálod magad, életutad nagy váltásokkal tarkított.

Egység csillagjegy

(ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án, vagy 29-én születtél)

Életfeladatod az egység, a közösség megtalálása, ezt fiatal korodban többnyire az emberi kapcsolataidban keresed. Segítőkész természet vagy, ám nagyon függsz a környezet visszajelzéseitől, a megfelelni vágyásod törékennyé tehet. Meg kell tapasztalnod, hogy önmagadban is értékes egész vagy, akkor viszont valódi szellemi vezetővé válhatsz, és mások fognak követni téged!

Jelenlét csillagjegy

(ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél)

Képes vagy megélni a pillanat nyújtotta örömöket, ugyanakkor nagyon is gyakorlatias vagy, jól elboldogulsz az életben. Erősséged, hogy át tudod tekinteni a rejtett összefüggéseket is, minden helyzetben hamar rátalálsz a megoldásra. Sok barátod van, mások is szívesen fordulnak hozzád tanácsért.

Erő csillagjegy

(ha bármely hónap 4-én, vagy 13-án, 22-én  vagy 31-én születtél)

Erőt sugárzol magadból, bárhol is jelensz meg, mély nyomot hagysz másokban magad után. Biztos kézzel nyúlsz a kényes kérdésekhez is, diplomatikus, higgadt természet vagy, nagy munkabírással. Az üzleti érzéked kiemelkedő, és remekül tudsz motiválni másokat!

Kapcsolódás csillagjegy

(ha bármely hónap 5-én, vagy 14-én, vagy 23-án születtél)

Igazán népszerű vagy, titokzatos kisugárzásoddal egyszerűen vonzod az embereket! Jól bánsz a szavakkal, és remekül értesz ahhoz, hogy összekapcsolj embereket. A karrieredben is kamatoztatni tudod az ismeretségeidet, hajlamos vagy azonban arra, hogy kihasználj másokat!

Harmónia csillagjegy

(ha bármely hónap 6-án, vagy 15-én, vagy 24-én születtél)
Kiegyensúlyozott természet vagy, kedves, érzelmes, bájos és érzékeny. Az életben sokszor támaszkodsz mások segítségére, ám sosem élsz vissza ezzel. Érzékenységednek köszönhetően rá tudsz hangolódni másokra, és finoman közelítesz a problémákhoz. Hamar családot alapítasz, kitűnő szülő válik belőled.

Racionalitás csillagjegy

(ha bármely hónap 7-én, 16-án, vagy 25-én születtél)

A kőszikla vagy a viharban, az a személy, akire a többiek támaszkodni tudnak. Bármilyen helyzetbe is sodor az élet, képes vagy hideg fejjel gondolkozni. Az érzelmeidet viszont nehezen éled meg, sok elfojtással, ambivalenciával, és sokáig tart, míg megtalálod az „igazit”.

Ellenállás csillagjegy

(ha bármely hónap 8-án, 17-én, vagy 26-án születtél)

Hatalmas szenvedély fűt, nagy hittel vágsz neki az életnek. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és azt általában el is éred. Életfeladatod, hogy változást hozz létre a világban, hogy kizökkentsd a dolgok folyását a megszokott medrükből. A szerelemben is nagyon szenvedélyes vagy, gyakran élsz „se veled-se nélküled” kapcsolatban…

Küldetés csillagjegy

(ha bármely hónap 9-én, 18-án, vagy 27-én születtél)

Te vagy az igazi idealista, az igazság keresője. Valóban hiszel az egyetemes értékekben, magasabb tudatossággal szemléled az életet. A valóság a maga hétköznapiságával gyakran kiábrándítóan hat rád, ez búskomorsághoz vezethet… Figyelj erre!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek