Pihenés

Azonnal vegyél ki szabit: erre a 3 csillagjegyre már nagyon ráférne egy nyaralás

Létrehozva: 2024.06.19.

A kánikula lassan átveszi az uralmat. Itt az ideje a nyári vakációnak, azonban 3 csillagjegy mindenkinél jobban vágyik erre!

Immár nem csak a naptár, de az időjárás is arról árulkodik: óhatatlanul beléptünk a nyárba. Van, aki már most a nyaraláson töri a fejét, míg más későbbre időzítette a szabadságát, vagy tán nem is tervez különösebb kiruccanást. Ha azonban te is a következő három csillagjegy egyike vagy, akkor jobb, ha azonnal átváltasz vakáció-üzemmódba! Már nagyon rád fér! Horoszkópjuk alapján leplezzük le azokat, akiknek minél sürgősebben ki kell venni egy kis szabadságot!

nyaralás, vakáció, nyár, utazás
Három csillagjegyre nagyon ráfér már a szabadság  Fotó: Pexels

3 csillagjegy, aki a leginkább vágyik a nyaralásra

Bika

Noha rettegsz kimozdulni a komfortzónádból, és inkább otthon töltenéd a vakációdat is, nehogy történjen valami, amíg utazgatsz, most nem jó, ha a négy fal közé ragadsz. Persze, otthon is lehet pihenni, de neked most igazi kikapcsolódás kell, olyan, ami kizárja a hétköznapok zaját. Kempingezz, vesd bele magad a vadonba legalább egy hétre, érezd jól magad, és hagyd otthon a mindennapok gondjait és nyűgjeit!

Szűz

Aligha meglepő, hogy a Szűz is felkerült erre a listára. E jegy szülöttei rendszerint keményen dolgoznak, belevetik magukat minden feladatba, fókuszálnak, sajnos azonban amilyen keményen dolgoznak, olyannyira nem tudják elengedni magukat egy-egy szabadnap vagy nyaralás során. Ez az analitikus, mindent és mindenkit kielemző jegy mintha képtelen lenne relaxálni, így most ezt kell megtanulnod! Erre a nyárra talán mindenkinél nagyobb szükséged van!

Halak

Nem mintha nem terveztél volna egy csomó mindent be a nyárra: a baj csak az, hogy mindig túlvállalod magad. Egy kis segítség ennek, egy kis segítség annak, egy kis plusz munka itt, egy kis plusz munka ott – míg végül azt veszed észre magadon, hogy ha nem tudod igazán kipihenni magad, akkor szó szerint felrobbansz. Neked most nem lesz elég egy hosszú hétvége, vagy egy nyugis hét otthon: neked igazi vakáció kell, távol mindentől és mindenkitől, hogy még a kísértés se legyen meg, hogy bevállalj valami extra feladatot.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek