Ezotéria

Erre a 3 csillagjegyre még az idén óriási változás vár

B.

Létrehozva: 2024.06.23.

Össze kell költözniük a partnereikkel az égiek szerint!

Ha komolyra fordul egy párkapcsolat, az összeköltözés gyakran a következő lépésnek tűnik. Nehéz figyelmen kívül hagyni a bérleti díjak és a költségek megosztásának a vonzerejét, de előnyt jelent az a kényelem is, hogy nem kell ingázással tölteni az időt a párunkkal való találkozáshoz. Bár senkinek sem szabad a születésnapja alapján döntenie arról, hogy összeköltözzön-e a párjával, néhány bolygó befolyásolhatja ezt. A Vénusz a szerelmet és a kapcsolatokat uralja, a Szaturnusz az elkötelezettségek bolygója pedig arra ösztönzi az embereket, hogy érettebb döntéseket hozzanak, és több komolyságot és felelősséget vigyenek bele a kapcsolatokba. A Jupiter a növekedés és terjeszkedés bolygója, így lehetőségeket hozhat a kapcsolatok elmélyítésére. Ennek a 3 csillagjegynek még idén össze kell költöznie a partnereikkel az égiek szerint!

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
3 csillagjegyre még az idén óriási változás vár Fotó: Pixabay

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek aprólékos tervezők, különösen, ha a mindennapi életük részleteiről van szó, ezért a döntés, hogy megosztják-e az életterüket a partnerükkel, általában alapos mérlegelést igényel. Az előttünk álló egész évben a rendkívül felelősségteljes Szaturnusz aktiválja a Szűz partnerségi zónáját – tehát ha valakivel kapcsolatban vannak, akkor ez jó alkalom lehet arra, hogy komolyabb kötelezettségvállalásra gondoljanak, például közös bérleti szerződést írjanak alá. Stabilitásra vágynak, amelyet az együttélés hozhat el számukra.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok természetüknél fogva szabad szelleműek, és nagyra értékelik a függetlenségüket. Ha azonban valaha is eljön az ideje, hogy erősebben elkötelezzék magukat egy partner mellett, és megpróbálják az együttélést, akkor az idén lehet. A Szaturnusz jelenleg aktiválja a Nyilas zónáját, és arra ösztönzi őket, hogy több felelősséget vállaljanak, és gyakorlatias döntéseket hozzanak élethelyzetükkel kapcsolatban. Bár a szabadság mindig is fontos lesz számukra, úgy érezhetik, megér néhány áldozatot hozni azért, hogy még ebben az évben komolyabb szintre emelkedjen a párkapcsolatuk. A Jupiter a Nyilas partnerségi zónájában szikrázik az előttünk álló évben, több lehetőséget és mélységet hozva a legközelebbi kapcsolataikba. 

Halak (február 19. - március 20.)

Az otthon szent hely az érzékeny és nyitott szívű Halak számára. De amikor kapcsolatban állnak valakivel, akit szeretnek, az együttélés gyakori módja annak, hogy még nagyobb közelséget teremtsenek. A Szaturnusz segíti őket, hogy felelősségteljesebben döntsenek, és gyakorlatiasabb szemüvegen keresztül nézzék a dolgokat. Ez az oka annak, hogy ez az év egy remek alkalom a Halak számára, hogy megfontolják, összeköltözzenek-e a partnerükkel – mivel kevésbé valószínű, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül látják kapcsolatukat, és így megalapozottabb döntéseket hoznak. Ráadásul a Jupiter az elkövetkező egész évben a Halak zónájában lesz, nagy lehetőségeket hozva otthoni életük színvonalának emelésére – és ennek nagyon is része lehet egy összeköltözés. A Jupiter növekedést és terjeszkedést hoz, így egy közös bérleti szerződés tágasabb otthont teremthet, illetve pénzt takaríthat meg.
 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek