Árulás

3 csillagjegy, akiknek az aranyszívük azonnal kővé válik, ha elárulod őket

N.T.

Létrehozva: 2024.06.12.

Az élet része, hogy az emberek hibáznak, az árulás és a megcsalás azonban már egy teljesen más dolog, ennek a három csillagjegynek a számára egyenesen megbocsáthatatlan vétség.

Bika

A Bika szellemét megtestesítő derűs és zöldellő liget alatt a hűség rendíthetetlen alapköve húzódik. Ez a Vénusz által uralt jegy az igazság és az állandóság esztétikai örömeiben gyönyörködik. Szívük, a meleg, aranyszínű árnyalatok szentélye, vigaszt és állhatatosságot nyújt azoknak, akiket becsben tartanak. Ha azonban a csalás beszivárog ebbe a szentélybe, az árulás, amit éreznek, nem pusztán érzelmi, hanem lényüket is sértő. A Bika szíve, amely egykor a gyengéd szeretet és bizalom forrása volt, hideg, szenvtelen kőből épült erőddé változik. Egy Bika félrevezetése azt jelenti, hogy szerelmük buja édenkertjét kopár pusztasággá változtatja, ahol a megbocsátás egykor csordogáló forrásai kiszáradnak a kiábrándulás kemény fénye alatt.

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Shutterstock

Oroszlán

A Nap által uralt Oroszlán olyan sugárzó szívvel uralkodik, mint maga az égitest, melegséget, nagylelkűséget és tiszteletet osztogat királyi nagylelkűséggel. Szeretetük és hűségük olyan élénk és mindent átfogó, mint a Nap sugarai, arra hivatottak, hogy megvilágítsák és táplálják a gravitációs vonzásukban lévők növekedését. Ha azonban a hamisság árnyékot vet az Oroszlánok nemes szívére, haragjuk napkitörése félelmetes. Az aranyszív nem egyszerűen kővé válik – napégette sivataggá válik, ahol semmi csalárdság nem képes túlélni megvetésük perzselő forróságát. Az Oroszlánok számára az árulás az általuk nagyra tartott becsület megrontása, és válaszuk a melegségük birodalmából való kizárás elsöprő, sugárzó hidegsége.

Skorpió

A Plútó által uralt árnyékos vizeken a Skorpió szíve mélyre merül az intenzív érzelmi kapcsolatok és a lelki kötelékek birodalmában. A kapcsolatok iránti elkötelezettségük teljes, a befektetésük abszolút, mintha minden interakció egy megpecsételt paktum lenne. A szenvedély és a rugalmasság olvadt aranyában kovácsolt szívük rejtélyes lelkük mélyén rejtőző kincsek. Mégis, ha félrevezetik őket, az átalakulás kemény és pusztító lesz. Az aranyszív palatáblává változik, áthatolhatatlan és hideg, amely csak a kapott megtévesztés sötét tükrét tükrözi vissza. A Skorpió számára az árulás nem egyszerűen csak vétség, hanem a lélek szövetségének megszentségtelenítése, ami erődszerű gátat indokol a jövőbeli vétkek ellen.

(via

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek