Ezo

Egyedül is teljesek: 4 csillagjegy, akinek nincs szüksége párra a boldogsághoz

Létrehozva: 2024.05.26.

Vajon te is közéjük tartozol? Most kiderül!

Vannak, akik kényszeresen lépnek egyik kapcsolatból a másikba, mert egyszerűen nem bírják elviselni még a gondolatát sem, hogy egyedül legyenek – míg mások kifejezetten élvezik, ha két kapcsolat közt jut magukra egy kis "én-idő" is. És akkor akadnak azok, akik vallják: noha az ember társas lény, ők partner nélkül is képesek megtalálni önmaguk teljességét. Most épp róluk lesz szó – csillagjegyük alapján leleplezzük, kik azok, akik egyedül sem magányosok.

egyedüllét, magány, szingli, egyedül
Van, aki lehetőségként tekint az egyedüllétre  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiknek egyedül is teljes az életük

Vízöntő

Ő az, aki teljes mértékben a saját szabályai szerint játszik, és egy cseppet sem érdekli, mit várnak el tőle mások – pláne, mit vár el tőle a társadalom. A Vízöntő független lélek, akit nem lehet kordában tartani, és aki nem csak élvezi az egyedüllétet, de valósággal vágyakozik iránta. A jegy szülöttei kreatív lények, akiknek folyamatosan pörög az agyuk valamilyen kérdésen, így nem csoda, ha szeretik, ha meg van nekik hagyva a saját terük.

Bak

A föld jegyű bak eltökélt, ugyanakkor nagyon is gyakorlatias, földhöz ragadt, aki nem egy másik személy mellett keresi a teljességet, sokkal inkább saját sikereiben, saját eredményeiben – akár szakmai téren, akár a magánéletben. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a Bak ne igényelné a párkapcsolatot, vagy hogy a függetlenség mindennél többet számítana neki, egyszerűen csak azt, hogy nem ezen a téren méri a sikereit.

Szűz

Ki gondolta volna, de a részletekre fókuszáló, mindent alaposan megtervező Szűz rendszerszerető felszíne alatt valaki olyan húzódik meg, aki szeret önszántából elvonulni, és a saját belső fejlődésére fókuszálni? Pedig így van! Épp ezért a jegy szülöttei nem azzal a céllal lépnek be egy kapcsolatba, hogy valaki olyat találjanak, aki teljessé teszi őket. Nem, ők olyan partnert keresnek, aki az ő teljességüket kiegészíti a maga teljességében.

Skorpió

Aligha meglepő, hogy ez a sokszor félreértett, rejtélyes, magányos jegy is helyet kapott a listánkon. Ők azok, akik mélységre vágynak, intenzív érzelmekre, emiatt pedig önmaguk is rendkívül gazdag lélekkel rendelkeznek, aminek hála magabiztosan lavíroznak az élet tengerén. Jól érzik magukat a saját bőrükben és nincs szükségük más folyamatos megerősítésére ahhoz, hogy teljesnek érezzék magukat. Ez persze nem jelenti azt, hogy remeték lennének. Épp ellenkezőleg: ha valakihez kötődnek, azt nagyon is mélyen teszik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek