Szerencse

4 csillagjegy, akiknek idén nyáron örökre megváltozik az élete

N.T.

Létrehozva: 2024.05.19.

2024-ben kétségtelenül nagy energiák szabadultak fel, hiszen még csak május van, de már így is több, különleges együttállás is bekövetkezett, hol pozitív, hol pedig negatív hatással.

Most pedig egy újabb kozmikus változás előtt állunk, ugyanis május 26-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép az Ikrekbe. Emellett a Plútó a Vízöntőben is nagy sorsfordulatokat hoz majd szeptemberig.

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Ezek különösen az alábbi 4 csillagjegy életében lesznek majd megfigyelhetőek, számukra ugyanis életük legjobb nyara következik!

Ikrek

A nagy szerencse planétája a jegyedbe lép, és ez azt jelenti, hogy eljön a te időd. Hihetetlen lehetőségek kerülnek eléd, és olyan ajtók nyílnak meg, amelyeken eddig hiába kopogtattál, munkában, magánéletben. Megérdemled, hogy szerencsésnek érezhesd magad. Az elmúlt években sokat tettél, de az eredmények nem mindig ennek megfelelően jöttek. Most ez változik meg. Az égi folyamtok a párkapcsolatban is döntésre és/vagy lépésre ösztönöznek. Jupiter a törvényesség bolygója. Ha eddig nem tettétek hivatalossá a kapcsolatot, akkor Jupiter szerint innentől eljön az ideje.

Mérleg

Egyértelműen fellélegzést, könnyebbséget hoznak a nyári hónapok. Elsősorban a pénzügyekben: a Jupiter az Ikrekben megnyitja a „pénzcsapot”. Magasabb szintre léphetsz életed minden területén. Megérdemled, hogy végre új időszámítás induljon. Az elmúlt hetek feszültsége után a kapcsolatod révbe ér. Nem biztos, hogy ennek mások számára látható jelei lesznek, de ti érzitek, tudjátok, és ez a legfontosabb. Teljes az összhang közöttetek.

Nyilas

A Jupiter az Ikrekben megsokszorozza az impulzusok számát. Rengeteg embertől kapsz tanácsot, felkérést, meghívást, valójában bármit. És persze nem mellesleg mindegyiktől tanulhatsz valami újat. Tőled függ, melyik példát követed. A munkahelyi kérdésekben viszont csak a saját fejed után menj, és maradj ki a konfliktusokból. A horoszkóp szerint a párkapcsolatban itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés és esküvő szóba kerülhet, de fontos, hogy semmiképp se kapkodjatok!

Halak

Idén nyáron a Szaturnusz a Halakban marad, ami azt jelenti, hogy óriási kilengésekre, változásokra nem kell készülnöd. Tele vagy viszont derűlátással és tervekkel. Az égi folyamatok nem kavarják fel az állóvizet, ami azt jelenti, hogy jól teszed, ha maradsz a helyeden, és megbecsülöd mindazt, amid van. Biztosnak érzed majd a párkapcsolatodat is, ha pedig szingli vagy, belép a nagybetűs szerelem az életedbe – írja az Astronet

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek