Jó szerencse

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

N.T.

Létrehozva: 2024.04.17.

Izgalmas híreink vannak az asztrológia szerelmeseinek, ugyanis már csak napok kérdése és óriási változás áll be a csillagokban, különösen 4 csillagjegynek!

A várva várt határidő pedig már itt van a nyakunkon, ugyanis nem másról van szó, minthogy április 19-én, pénteken a Nap belép a Bika jegyébe, ezzel pedig kezdetét veszi a Bika hava. Ez mások mellett azzal is jár, hogy ennek az időszaknak a Vénusz az uralkodója, ami a szerelem, a pénz és a kis szerencse bolygója.

csillagjegy, csillagjegyek, horoszkóp, Pixabay
Fotó: Pixabay

Ez a jelenség mindenkire hatással lesz, azonban 4 csillagjegynek különösen pozitív sorsfodulatot jelez az életében. Lássuk is, melyek ezek!

Bika

Végre kezdetét veszi a Bika hava, ami neked nagy szerencsét, és csupa pozitív fordulatot tartogat. Nagy dolog van készülőben: a Jupiter, a nagy szerencse bolygója és az Uránusz, a sorsfordító, váratlan események bolygója együttállnak a jegyedben április 20-án. Ilyen együttállás 14 évente van, a jegyedben pedig a múlt század első felében volt csak látható, szóval készülj: most olyan szerencsés, és jó folyamatok indulnak el, amik új irányt adnak az életednek!

Oroszlán

Lehet, hogy az elmúlt időszakban úgy érezted, mindig csak mások felé lejt a pálya, de ennek most vége! Április 29ig a Vénusz a Kos jegyében látható: a pénz bolygója a te elemedben, a tűzben van, ami nagyon kedvező, termékeny energiákat jelez – és ehhez csatlakozik most a föld-elemű Nap, ami józanságot, lehiggadtságot jelképez, és segít megvalósítani a terveidet. Igazán nagyszerű periódust hoz neked a Bika Hava!

Mérleg

A Vénusz két jegynek uralkodója: a Mérlegnek és a Bikának. Amikor a Nap a Bikába ér, azzal neked is lekzedődik egy igazán szerencsés, bőséget és termékenységet hozó periódus. Váratlan pénzösszeg, nyeremény lehetséges. Ha nincs tervben a családbővítés, akkor most fokozottan vigyázz. A teremtő energiák minden szinten (test, lélek, szellem) megnyilvánulnak az életedben.

Skorpió

Amikor a Nap a veled szemközti jegybe, a Bikába lép, egy nagyon szerencsés fordulatokat hozó időszak indul el számodra. Most ráadásul a 20-ai kivételes együttállás is felráz, és új utakat mutat. Van az életednek olyan területe, amelyet korlátozónak vagy megrekedtnek érzel? A kalandos Jupiter és a mindenre kész Uránusz felszabadító hatással lesz rád. Váratlan, szerencsés események jönnek – írja az Astronet

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek