Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

Létrehozva: 2024.04.18.

Ők azok, akik nem elégednek meg az ártatlan pletykákkal: jobb, ha minél kevesebbet árulsz el nekik magadról, mert hamarosan másoktól hallod vissza a titkaidat!

Pletykálkodni jó: összeülni, és egy könnyed beszélgetés során kitárgyalni, mi nyomja a lelkünket, közben pár ártatlan, elejtett megjegyzést tenni közös ismerősökre. Ezek javarészt csak oldják a hangulatot – azonban sajnos mindannyian ismerünk olyan személyeket, akik nem képesek megállni a kedves kis történeteknél: nekik a legféltettebb titkokat kell kiteregetniük mindenkiről, a legfájóbb hibákra rámutatni a barátoknak. Ők azok, akik sajnos toxikusok bármilyen társaságban, így jobb, ha a lehető legtávolabb tartod magad tőlük, hiszen biztos lehetsz benne: ahogy neked kitárgyalnak – nem épp kedvesen – másokat, úgy te is terítékre kerülsz, ha épp nem vagy jelen. Akarod ezt? Ugye, hogy nem! Most felfedjük, mely csillagjegyek azok, akik a leghajlamosabbak arra, hogy a hátad mögött kitárgyaljanak téged. 

pletyka, pletykálkodás
Ez a három csillagjegy nem áll meg ártatlan pletykáknál Fotó: Pexels

3 csillagjegy, aki garantáltan kitárgyal a hátad mögött

Ikrek

A kommunikatív Merkúr uralta Ikrek imád fecsegni, és bizony az sem fogja vissza, ha valaki háta mögött kell pletykálkodni. Ők azok, akik ha hallanak valami szaftos sztorit, biztos lehetsz benne, hogy pár perc múlva már tudja a partnerük, az anyukájuk, a szomszédjuk, sőt, valószínűleg már egy-két Facebook-csoportban vagy csoportos csetben is megosztották azt. Egyszerűen képtelenek arra, hogy magukban tartsák a dolgokat. Ráadásul, mint a nevük is mutatja, két arccal rendelkeznek: képesek rá, hogy az egyik percben kedvesek legyenek, a másikban pedig már ridegek és távolságtartók. Barátságos énjüknek kiöntöd a lelkedet, majd ők szépen továbbadják a titkaidat, mintha semmilyen baráti szál nem lenne köztetek.

Rák

A Rákoknak jellemzőn szűk, szoros baráti körük van, akiket mindenáron megvédenek. Ha beletartozol ebbe a szűk körbe, biztonságban vagy, ha azonban nem, számíts rá, hogy pletykák és kibeszélések céltáblája leszel. Égitestük az érzelmekkel játszó Hold, így aligha meglepő, hogy minenről tudni akarnak, ki szakított kivel, kit mikor rúgtak ki, ki kivel jött össze titokban: és ezeket aztán szépen tovább is adják. 

Szűz

A beszédes Merkúr nem csak az Ikreket, de a Szűz jegy szülötteit is uralja. Ezzel gyakorlatilag biztosították is helyüket a listánkon. Mivel azonban öld jegyűek, nem sokra értékelik a könnyed, mókás pletykákat: nekik mély beszélgetések, kitárulkozások kellenek, no meg persze dráma. Épp ezért ha egy sötét titokra derül fény, ők ott lesznek, hogy továbbadják azt. Ráadásul valahogy benne van a jellemükben, hogy kifejezzék a nemtetszésüket. Munkahelyet váltottál? Szakítottál vagy épp összejöttél valakivel? Költözöl? Nekik biztosan lesz egy-két keresetlen szavuk hozzád és az egész helyzethez, és nem tartják magukban, mit csináltak volna másképp, és pontosan hogyan. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek