Ezotéria

Csúcsra járatja a telihold az érzelmeket a következő napokban

Bors

2022. január 14. péntek 17:30

Szokatlanul sértődékenyek leszünk a közelgő telihold miatt.

Képünk illusztráció

Az év első hónapjának feléhez közeledve ijesztő lehet, hogy most már tényleg bele kéne rázódni az újévbe a holdhoroszkóp szerint. De ez hol sikerül, hol nem. Közeleg a telihold, ami kiteljesedik, és megvilágítja a sötét égboltot. Ezzel segít, hogy lásd az utadat, de különösen érzékennyé is tesz.

PÉNTEK – január 14.: A mai napra is azt javasolja az Ikrek Hold, hogy ma minél többet szellőztess. Nem baj, ha hideg van kinn. 2 perc alatt friss levegő járja át az otthonodat és/vagy az irodádat. Emellett az Ikrek Hold megkönnyíti a tanulást, a vizsgázást és mindenféle megbeszélést. Élj ezekkel a lehetőségekkel!

SZOMBAT – január 15.: Elértünk az év első hónapjának a feléhez. Csak késő délután vált jegyet a Hold. Szóval ma is szellőztethetsz, sikeresen tanulhatsz, vizsgázhatsz, tárgyalhatsz. Majd délután a Rákba lépő Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes házimunkát.

VASÁRNAP – január 16.: A Rák Hold mára is javasolja a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes házimunkát. Ezen kívül ma igyál több folyadékot! Hideg időben a teázás még jobban esik. Csak arra ügyelj, hogy ne édesítsd meg túlságosan! Ugyanis a növő Hold gyorsítja a hízást.

HÉTFŐ – január 17.: Ne lepődj meg ma, ha ingerlékenységet és fáradtságot érzel! Ezek a telihold előjelei. Ráadásul a Rák Hold sértődékenységet szimbolizál. Arra érdemes figyelned, hogy ebből az érzékenységből ne legyen vita! Sok múlik azon, hogy te mennyire tudsz békés maradni.

KEDD – január 18.: Telihold napján semmit ne erőltess magadra! Inkább állj meg egy pillanatra, és döntsd el, hogy mit kell elengedned, miről kell leszoknod. Tudtad, hogy teliholdkor a legmagasabb a gyógynövényekben a hatóanyag? Ezért ma tanácsos begyűjteni őket.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

vg.hu

Magyarországra is érkezhetnek amerikai csapatok

metropol.hu

43 évesen meghalt a magyar színész, kómába helyezés előtt üzent a covidos anyuka

she.life.hu

Pilát Gábor: A bizalomnak nincsenek fokozatai, az vagy van, vagy nincs

kemma.hu

Még a szexet is bevállalta az esztergomi nő, hogy tökéletes legyen a milliós csalás

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hihetetlen, hogy kapusként három gólt is lőttem – Palicka

origo.hu

Varga Mihály: A Fitch Ratings szerint sikeres a magyar gazdaság újraindítása

ripost.hu

Most kaptuk a hírt: holttest hever az újpesti panelház előtt

nemzetisport.hu

Hunyady Emese: Büszkeség, hogy én vagyok az első magyar téli olimpiai bajnok!

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban