Szerencse

3 csillagjegy, akiknek elképesztő csodákat tartogat a január

Bors

Létrehozva: 2022.01.03.

Készülj, mert ez a hónap lesz a te időszakod 2022-ben.

Akkor is érdemes esélyt adnod a januárnak, ha egyébként nem tartozik a kedvenc hónapjaid közé, pláne akkor, ha a te csillagjegyed is szerepel a következő listán. Lássuk, kik azok, akiknek a következő napok lesznek a legszerencsésebbek az idén.

BAK

Nemcsak a születésnapodat ünnepelheted meg ebben a hónapban, hanem egy új és varázslatos kezdetet is. Ez fakadhat egy magánéleti döntésből vagy szakmai elhatározásból, a lényeg, hogy az univerzum nagyon intenzíven és pozitívan reagál majd rád és a kívánságaidra. Ne félj megfogalmazni, merre szeretnél haladni idén, és ne is szabotáld magad ebben.

VÍZÖNTŐ

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó egy baráti beszélgetés, azon túl, hogy abban a pillanatban feltölt. A te esetedben az év egyik legsikeresebb projektje nőhet ki belőle, ezért különösen fontos, hogy még most, az ötlet kezdeti szakaszában rengeteg pozitív energiával lásd el. Simán lehet, hogy a jövődet alapozod majd meg vele: ez most tényleg rajtad és a hozzáállásodon múlik.

KOS

Nem vagy az az ember, aki gondosan vezetett listát ír a terveiből, tesz fogadalmakat és tartja be őket, de ez most valahogy megváltozik idén. Különösen motivált vagy, és ezzel másokra is nagy hatást gyakorolsz. Ez nem csak az energiáidat és a szokásaidat, de a baráti társaságodat is maximálisan és a legjobb értelemben rázza majd fel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek