Test és lélek

Nagy lendületet ad a héten a Nyilas újhold, a szerelemben is új lehetőségekre számíthatunk

Bors

2021. november 29. hétfő 15:00

Titkokra, kapcsolatokra is fény derülhet.

Forrás: Pixabay

A Nyilas újhold új utakat, új lehetőségeket nyit meg mindenki életében ezen a héten. Milyen változásokra és újdonságokra számíthatunk? A heti horoszkópból mindenki megtudhatja a választ!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A heti horoszkóp szerint, ha eddig titokban tartottál egy kapcsolatot, akkor azt mostantól nyugodtan felvállalhatod. Lehetséges, hogy az illetőt a munkádnak köszönhetően ismerted meg. A Nyilas újholdnak köszönhetően megújíthatod az életmódodat, új kultúrákat ismerhetsz meg, új szemléletet sajátíthatsz el. Amit ezen a héten kezdesz el, az hosszú távon kézzel fogható sikert hoz neked.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

November utolsó és december első napjai alkalmasak, hogy megújítsd a meglévő párkapcsolatodat. Ha volt köztetek mostanában némi súrlódás, azt könnyedén elsimíthatod. Annál is inkább, mert a Nyilas újhold az intimitás fontosságát hangsúlyozza. A munkahelyi dolgok szépen alakulnak, főleg, ha arra koncentrálsz, kihozd magadból a legtöbbet, és nem mások dolgaival folglalkozol. Figyelj magadra és elégedett leszel az eredménnyel.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A Nap mellett uralkodó bolygód, a Merkúr is a Nyilas jelében jár. Tartós kapcsolat kezdődhet az életedben, ha ez aktuális, ahol a korkülönbség is szerepet játszhat. A Nyilas újhold szintén támogatja a romantikus kapcsolatot, de megerősít mindenfajta együttműködést, így az üzletieket is. Ha a meglévő párkapcsolatot szeretnéd rendbe tenni, végre rá kellene szánnod magadat egy őszinte beszélgetésre…

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha még keresed a társadat, a bolygók szerint most olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen működik majd köztetek a kémia. Leendő párod hozzád hasonlóan szenvedélyes, romantikus és hűséges. Bizonyára felismered, hogy ő az, akire mindig is vártál. Ezen a héten te lehetsz a legnépszerűbb a munkahelyeden is, és azt tapasztalhatod, hogy kollégák egyre többször keresnek meg a kérdéseikkel, ötleteikkel.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A tisztázó beszélgetés ideje jött el a párkapcsolatodban. Muszáj lesz feltárnod a párod előtt az igazságot, ha azt akarod, hogy méltó módon folytassátok, vagy ha nincs más megoldás, akkor lezárjátok a kapcsolatot. Vigyázz, mert teljesen fölösleges dolgokra fecséreled az energiádat. Ha a pénzkeresés hevében túlhajtod magad, akkor nem marad időd és erőd foglalkozni egy anyagi és szakmai sikert ígérő ajánlattal. Ügyesen mérlegelj!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ami a kapcsolatokat illeti, ezen a héten kifejezetten remek periódusban vagy. A Neptunusz elindult előre, s ezért elképzelhető, hogy valamelyik régi szerelmeddel végre tisztázni tudod a félreértéseket. A beszélgetésnek köszönhetően még az is lehetséges, hogy ismét elindul valami köztetek. A Nyilas újhold arra késztet, hogy tölts minél több időt a családoddal. A következő napokban a kötődés, az intimitás megélése a legfőbb téma.

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Az otthonod lesz ezen a héten igazán fontos számodra, és szerencsére jó a hangulat, visszatért a béke és a harmónia a családba. Az intuíciód nagyon erős mostanság, ezért mindenképpen érdemes a megérzéseidre figyelned, hallgatnod. Lehet, hogy az első reakciód a legjobb most. Vizsgáld felül a távlati terveket, és azokról, amelyekről kiderül, hogy túl kockázatosak, vagy túl kevés hasznot hoznak, mielőbb mondj le. A biztonságos megoldást keresd!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

A Neptunusz előre indult, és számodra azt mutatja, hogy újrakezdődhet egy régi kapcsolat. A folytatás szerencsére igazán örömteli lesz! Váratlan események ugyan átszervezhetik a terveidet, de a szombati újhold után minden megnyugtatóan rendeződik. Az anyagi ügyek is nagyon fellendülnek, előléptetésre is joggal számíthatsz. Viszont bölcsen teszed, ha ezt egyelőre nem vered nagydobra. Nem kell még tudniuk a többieknek.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn a Nap és a Merkúr, majd szombaton a Nap és a Hold áll együtt a Nyilasban, amely új lehetőségeket jelez számodra. Teljes megújulásra számíthatsz személyes szinten, de az is lehet, hogy az élethez való hozzáállásodon változtatsz. Az biztos, fontos tanulságokat sajátíthatsz el most. Új életszakasz kezdődhet az életedben, ha teszel érte. Új embereket ismerhetsz meg, új tapasztalatokat gyűjthetsz, bátrabb és merészebb lehetsz. Kipróbálhatsz valamit, amihez korábban nem éreztél elég bátorságot…

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A Vénusz a Bak jegyében járva nagy vonzerőt ad neked. Nem véletlen, hogy most könnyedén kapcsolódsz másokhoz, szívesebben kezdeményezel. Az anyagiak területe is jól alakul, váratlan szerencséd lehet a pénzügyekben. Lelkiekben viszont szükséged lenne már egy kis elcsendesülésre, mert alaposan túlhajtottad magad az elmúlt időszakban. Néhány kolléga megpróbálja rád hárítani az őket terhelő felelősséget, sőt, még a saját munkájuk egy részét is igyekeznek a nyakadba varrni. Ne hagyd!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Munkahelyi erőfeszítéseidnek végre meglesz a fizetsége, méghozzá sokkal több, mint gondolnád. Amire oda kell figyelned november utolsó és december első napjaiban, hogy ne nyomd el a többieket, ez a hatékonyság ugyanis ijesztően hat rájuk. A Nyilas újhold új barátok, segítők sokaságát jelzi, lesz alkalmad eldönteni, ki érdemes hosszú távon is a barátságodra. Szerelmi ügyekben váratlan bonyodalmak jöhetnek.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Életed ezen a héten komoly lendületet kap. Uralkodó bolygód, a Neptunusz a Halakban előre indul, és azok a bizonytalanságok, amelyek eddig gyötörtek, végre letisztázódnak benned és körülötted is. Ismét tudsz dönteni, de legalábbis az állóvíz megmozdul… Valószínűleg olyan változások történnek be a munkádban, amelyek számodra nagyon előnyösek lesznek. Optimizmusod, vállalkozó kedved átsegít a kezdeti nehézségeken.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

borsonline.hu

Rengeteg életveszélyes és omladozó erkély található Budapesten

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A legnagyobb hibát a hollandok ellen követtük el – Mikler

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett