Románc

Dúl a szerelem? Szoboszlairól és Borkáról már videók is előkerültek

LM

Létrehozva: 2024.05.23.

Múlt hét vasárnap Szoboszlai Dominik utolsó angol bajnoki találkozója után egy székesfehérvári lány társaságát élvezte. Eddig csak fotók kerültek ki róluk, most azonban megjelent néhány videófelvétel is.

Szoboszlai Dominik tavaszi szezonja nem úgy sikerült a Liverpoolnál, mint ahogyan azt szerette volna. Kétszer is megsérült egy-egy hónapra, a kezdőcsapatból szépen lassan kikerült, a legutolsó bajnokikon már csak a véghajrákra szállt be. A pályán kívül azonban könnyen lehet, hogy újra rátalált a boldogság.

Szoboszlainak igeni jár a taps a liverpooli játékáért
Szoboszlai Dominiket székesfehérvári lány társaságában fotózták Fotó: NurPhoto via AFP

Szoboszlainak tavaly szeptemberben ért véget a három évig tartó kapcsolata Gécsek Fannival. A 23 éves középpályásnak rengeteg hölgyrajongója van Angliában, a szívét azonban a jelek szerint egy székesfehérvári hölgy, Buzsik Borka rabolta el. A szőke szépség a Wolverhampton elleni bajnoki után, az Anfield Road gyepén fotózkodott Szoboszlaival.

Eddig csak fényképek kerültek ki a közösségi médiára, most azonban felbukkant néhány videófelvétel is. Az elsőn az látható, ahogy Szoboszlai először Borka testvérével, Zsókával fotózkodik, majd utána a szerelmesek átkarolják egymást.

A másodikon pedig Szoboszlai már az autójában ülve hagyja el a stadion területét, ismételten csak a székesfehérvári lány társaságában.

Hivatalosan még nem ismerték el a kapcsolatukat, ám egyre egyértelműbbek a jelek, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának a szívét újra elrabolták.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek