Karrier

„Remélem, sikeresek leszünk" - Détári Lajos visszatért a magyar futballba

Létrehozva: 2024.05.17.

Détári Lajos új szerepben próbálja ki magát. A 61 éves egykori világklasszis magyar labdarúgó a teqballban vállal feladatot.

Egy új sportegyesület születésénél bábáskodtunk csütörtökön déleleött a vecsési Aiport hotel különtermében, ahol megalakult a REAC sportiskola teqball szakosztálya. Az új klub vezető szaktanácsadója Détári Lajos lesz, aki tehát ismét szerepet vállal a magyar futballban.

Détári Lajos
Détári Lajos új szerepet vállalt Fotó: Tumbász Hédi

"Nagyon örültem a felkérésnek, bízom benne, hogy sikerül hozzájárulnom a magyar teqball további sikereihez - mondta a Borsnak a hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott egykori magyar labdarúgó, edző. - A tehetségek felkutatása lesz a feladatom, reményem szerint eredményesek leszünk." 

Az ujonnan született sportklub - Détári Lajos mellett- nem akármilyen egyéniségeket tudhat csapatában. A négyszeres egyéni világbajnok Blázsovics Ádám, míg a hölgyeknél a teqball csillaga, Péchy Petra és Vicsek  Nóta alkotja a REAC csapatát, de nyilván a későbbiekben ez a létszám emelkedni fog. A klub szakmai igazgatója Gendur László lesz.

"Most hétvégén, Miskolcon rendezik az országos bajnokságot, ahol kvalifikálni lehet majd a május 23-én kezdődő madridi világbajnokságra, ahol magas az elvárás a REAC teqballosaival szemben" - mondta a Borsnak Gendur.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek