Ász

Rabtársai élére állt a börtönbe zárt Boris Becker: így szabadulna a bukott bálvány

Bors

Létrehozva: 2022.10.21.

Áprilisban 2,5 évre csukták le, de máris arról cikkeznek, hogyan kerülhet szabadlábra Boris Becker.

Április végén 2,5 év börtönbüntetésre ítélték Boris Beckert, de az Angliában lecsukott hajdani teniszklasszis sajtóhírek szerint akár már novemberben szabadlábra kerülhet. Ebben az is közrejátszik, hogy sikeres edzésprogramot vezet 45 rabtársa részvételével.

Beckert április végén 2,5 év börtönre ítélték
2,5 év börtön helyett már 6 hónap után Becker szabadulásáról szólnak a hírek  Fotó: AFP

Az eladósodott, majd a csődbiztos elől pénzt és vagyontárgyakat is elrejtő, 54 éves német világsztár nagy népszerűséget vívott ki magának a Huntercombe-börtönben. Ő maga is 8 kilót fogyott a rendszeres sportolásnak köszönhetően, de fitnesztrénerként más fogvatartottak tucatjait is segíti a testmozgásban. Ráadásul az élsportolóként szerzett tapasztalataival, jógával és meditációval, sőt akár életvezetési tanácsokat is ad a többi rabnak.

"Sportemberként senki sem tudja nála jobban, milyenek a győzelmek és a vereségek az életben. A tapasztalatait is megosztja a társaival"

- árulta el egy ismerőse, aki szerint ez a közösségi tevékenység Becker korábbi szabadulását is elősegítheti.

Az ügyvédje ugyan nem erősítette meg a hírt, de úgy tudni, novemberben kiadhatják Angliából a németeknek a bukott bálványt, hazájában pedig feltételesen szabadlábra engedhetik.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek