Sport

Coulibaly: ki akarnak csinálni

turcsik

Létrehozva: 2013.03.12.

A góllövőlistát még mindig vezető, ám a tavaszi két fordulóban még csak nem is nevezett Adamo Coulibalynak elege van. A Debrecen csatára szerint ki akarják csinálni a klubnál.

Bár Adamo Coulibalynak, a DVSC francia támadójának már csak egyetlen mérkőzés hiányzik a századik NB I-bajnoki meccséhez, ­jelen állás szerint ­elképzelhető, hogy ­egy­ál­ta­lán nem jön össze számára a jubileum.

Jelentős nézeteltérés alakult ki ugyanis közte és a klub vezetése között. Feltűnő, hogy a góllövőlistát 11 góllal társbérletben vezető csatár a tavasszal egyetlen bajnokin sem lépett pályára, sőt még csak a nevezettek közt sem volt fellelhető. Kondás Elemér, a Loki edzője a francia futballista nem megfelelő hozzáállásával, illetve a sérülésével magyarázta a mellőzést. Megkérdeztük ­Cou­li­balyt, miért nem játszik a tavasszal.

– Egyszerűen azért, mert az edzőm nem nevez a keretbe – magyarázta a csatár. – Elemér nem mond igazat, semmi baja a kondíciómnak, ha lehetőséget kaptam volna a Kecskemét ellen, rúgtam volna két gólt, nekem ez nem probléma, viszont a tulajdonos utasítására nem játszat. A klub kéthavi fizetéssel tartozik nekem, elegem van. Nem tudom, miért szórakoznak velem. A nyáron lejár a szerződésem, de még csak nem is tárgyaltunk a meghosszabbításáról. A legviccesebb, hogy még így is vezetem a góllövőlistát. Remélem, a nyáron találok magamnak csapatot.

A klub visszautasította Coulibaly állításait.

– A csatár tavaly decemberben, mielőtt szabadságra ment, kéthavi fizetését előre elkérte, ezt át is utaltuk a számlájára, és a februári bérét is a szokásos időpontban kapta – reflektáltak a klub vezetői. – Egyetlen játékosnak, így Coulibalynak sem tartozunk, és nem is tartoztunk soha. A támadó azért nem játszik, mert komoly gondok vannak a hozzáállásával, a mérések alapján messze lemaradva a legrosszabb mutatókat produkálja.

A múlt hét kedden például sérülésre hivatkozott, azóta táppénzen van. Az sem igaz, hogy nem akarunk vele tárgyalni, hiszen még a múlt hét csütörtökön is az irodába invitáltuk, de azt mondta az ügyvezetőnknek, nem ér rá, más dolga van...
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek