PR Cikkek

Egy robotporszívó, amivel fertőtleníteni is lehet (x)

Létrehozva: 2023.12.07.

A robotporszívók új generációját képviseli a prémium megjelenésű, fehér-arany színkombinációban készülő Sencor SRV 9150WH. A robotporszívókra jellemző hagyományos előnyök mellett a készülék két különleges tulajdonsággal büszkélkedhet. Egyfelől nedves padló törlésre alkalmas, mindemellett pedig UV-C fertőtlenítő fénnyel képes eltávolítani a kórokozókat a tisztítandó felületekről.

A Sencor robotporszívója ideális választás lehet a szőnyeg, a fapadló, parketta, linóleum, valamint a járólap tisztítására. Úgy tervezték meg, hogy a nehezen elérhető helyekről is el tudja távolítani a szennyeződéseket. 9,5 centiméteres magasságának köszönhetően gond nélkül be tud gurulni a kanapé, a hálóágy, valamint a bútorok alá. Két szélső forgókeféje révén a sarkokat is kiválóan ki tudja porszívózni. A beépített, állítható érzékelő által pedig egyszerűen megelőzhető a porszívó lépcsőről való leesése, vagy a bútorokkal történő ütközése. 

Fotó: Sencor.hu

Applikáció és távirányító az irányításhoz 

A porszívó irányítását távirányítóval, vagy akár Android/iOS rendszerű okostelefonokra tervezett Sencor Home alkalmazással is végezhetik a felhasználók. Minden tisztítási folyamat elindításakor a robotporszívó lézer segítségével méri fel a terepet. Ezután automatikusan kiválasztja a megfelelő és egyben hatékony tisztítási módot. A porszívózás ideje alatt a készülék a Smart LIDAR fejlett giroszkópos navigációt veszi igénybe a gondtalan tájékozódás érdekében.

A sokoldalú felhasználhatóságot jól tükrözi, hogy a Multi-mapping funkcióval öt különböző emeletre készíthetnek a felhasználók takarítási tervet. Minden program és takarítási ütemezés könnyedén beállítható az applikáción keresztül. A készülék 2600 mAh kapacitású lítiumion akkumulátorral van felszerelve és egy feltöltéssel 120 percig üzemeltethető.

Fotó: Sencor.hu

Tervezhető porszívózás 

Az időzített takarítás funkcióval akkor is lehet működtetni, ha a felhasználó nem tartózkodik otthon. Ehhez csak be kell állítani a dátumot és a pontos időt. A robotporszívó négy előre beállított programot kínál a mindennapi porszívózástól kezdve az intenzív nagytakarításig. Ennél is lényegesebb azonban, hogy a készülék nedves törlésre is alkalmas. A funkció használata érdekében vízzel kell megtölteni az erre a célra készült tartályát. Ezután a robotporszívó először felporszívózza az útjába kerülő szennyeződéseket, majd közvetlenül utána a mop fej automatikus megnedvesítésével feltörli a padlóra száradt szennyeződéseket.

Fertőtlenítés magasfokon 

A tökéletes eredmény érdekében a porszívó kiváló minőségű UV-lámpákkal van felszerelve. Ennek köszönhetően tisztítás közben ultraibolya sugarakat bocsájt ki, amelyek megbízhatóan elpusztítják a vírusok, baktériumok, penészgombák és atkák 99,9%-át. Tehát ez a robotporszívó nemcsak porszívózik és feltöröl, hanem a beépített UV-C fény segítségével meggátolja a veszélyes mikroorganizmusok szaporodását. Mindezt vegyszerek nélkül, így allergiások és asztmások számára is alkalmas.

Fotó: Sencor.hu

2+1 garancia és nyereményjáték 

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. A program keretében ugyanakkor idén minden regisztrált vásárló nyereményjátékban vehet részt, amelyen 5 db STM 6359BK típusú konyhai robotgépet, 5 db SRV 3160TQ típusú robotporszívót, valamint egy SVC 9879BK típusú rúdporszívót sorsolnak ki a nyertesek között.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16982569_auto_resized.jpg
origo.hu

Elítélte a bíróság, Varju László máris szánalmasan magyarázkodik - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25273_resized.jpg?avcount=1708634117
origo.hu

Extrém esküvőre készül Delhusa Gjon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16980572_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Orvosi segítségre van szüksége Kállay-Saunders Andrásnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16978579_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Távozik az ATV-től a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16980097_auto_resized.png
metropol.hu

Már csak pár napunk maradt hátra: durva változás jön az időjárásban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16979710_auto_resized.png
hirtv.hu

Tasnádi Péter: Azért, mert valaki széttárta a kezét, az azt jelenti, hogy öld meg? + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25274_resized.jpg?avcount=1708634117
origo.hu

Kórházba került, műteni kellett a TV2 sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16957714_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

2024 legfőbb lakberendezési trendjei: szigorú szabályok helyett játékosság

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25152_resized.jpg?avcount=1708634117
life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16971141_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Marics Petivel való kapcsolatáról tett vallomást Stana Alexandra: "véget ért"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25153_resized.jpg?avcount=1708634117
life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16979995_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyot koppantak Szoboszlaiék, most hogyan tovább?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/02/gB-onxrokqXl21pOYclp-GtpDAcmzXIoiE2XJQERSQQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhMDNmNDY0ZTlkNjRhNTJiMjNiZGZlOGQxODBkM2Rh.jpg
PR Cikkek

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz! (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/02/p-WD7Ymr6E2RBIoU-vG27Hv1TMgn4b0TDACHw7_YCfc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyMmIwZmUzODhiMDQ2ODZiYWMwNmNhZjBjZTk1Yjdl.jpg
PR Cikkek

Különleges áramvásárlási lehetőséget nyújtanak az MVM Partner aukciói (x)